9 november 2018

Kenia – Terugblik Inkomende Agro missie 2018

Van 29 oktober tot en met 2 november heeft de Nederlandse Export Combinatie (NEC) in samenwerking met Capacity Africa een Keniaanse handelsdelegatie uit de agro sector begeleid in Nederland. De delegatie bestond uit 16 personen, die in Kenia zowel beleid maken als gewassen verbouwen. Het was een groot succes, waarbij de delegatieleden een goede indruk hebben gekregen wat de Nederlandse agro sector hen kan bieden.

De Keniaanse delegatie kwam onder andere naar Nederland om te kijken hoe zij de lokale productie processen kunnen optimaliseren en wat er op dit moment nodig is om de Europese markt te betreden. Om deze vragen te beantwoorden zijn er verscheidene bedrijfsbezoeken afgelegd, als ook een bezoek aan het ministerie van landbouw. De delegatie was zeer onder de indruk van de verschillende bedrijven die bezocht werden en de efficiëntie en kwaliteit van de Nederlandse agro sector. De delegatieleden zijn met zeer veel informatie teruggekeerd naar Kenia. We kijken uit naar de eerste resultaten van deze missie!

Wilt u meer informatie ontvangen over deze missie of de delegatie, dan kunt u contact opnemen via info@nec.nl of via +31 (0)33 433 0131.

Wij kijken ernaar uit van u te horen.

Het NEC-team.