14 december 2018

Terugblik – Holland Paviljoen op de Growtech Eurasia 2018

Na succesvolle voorgaande edities heeft de NEC in 2018 wederom een Holland paviljoen georganiseerd op de Growtech Eurasia in Antalya, Turkije. De beurs vond plaats van 28 november tot en met 1 december en in totaal namen 7 tuinbouwbedrijven deel aan dit paviljoen.

De Growtech Eurasia is gericht op de Turkse markt én op het brede achterland en is erg internationaal georiënteerd. Er zijn o.a. exposanten en bezoekers uit de nabij gelegen Europese landen, het Midden-Oosten en Noord Afrika. De beurs is de afgelopen jaren sterk gegroeid en blijft een sterke groei in bezoekers, standhouders en in m2 van beursvloer doormaken.

Het Holland Paviljoen werd geopend op 28 november door de Nederlandse Ambassadeur in Turkije, H.E. mevrouw Marjanne de Kwaasteniet.

 

Diezelfde dag hebben de Nederlandse paviljoenhouders matchmaking sessies gehad op het paviljoen met een Palestijnse delegatie dat op uitnodiging van de Nederlandse ambassade een bezoek bracht aan de beurs.

Tijdens de beurs zijn zowel nieuwe als bestaande contacten ontmoet uit diverse landen.

Vanwege succes en de reeds grote interesse vanuit Nederland voor de volgende editie, zal de NEC in 2019 wederom een Holland paviljoen organiseren op deze beurs.

Voor meer informatie over de beurs en mogelijkheden voor 2019 kunt u contact opnemen met Joost van Dam