4 juli 2017

Stagiair Social Media- en communicatiemanagement gezocht!

De Nederlandse Export Combinatie, gevestigd te Amersfoort, biedt ondersteuning aan MKB bedrijven bij hun internationalisering. Voor meer informatie zie www.nec.nl|

Afdeling; Communicatiemanagement
Als communicatiemedewerker beheer je onze social media accounts en bedenk je (creatieve) content voor deze verschillende accounts. Ook houd je je bezig met het ontwerpen van aankondigingen en informatieboekjes.

 

WERKZAAMHEDEN

– Beheer van Facebook, Twitter en LinkedIn accounts van de NEC en daar verantwoordelijk mee omgaan.
– Content genereren voor de diverse accounts.
– Ontwerpen van aankondigingen, nieuwsbrieven, informatieboekjes, etc.
– Versturen van nieuwsbrieven en werving.
– Schrijven van teksten voor de website van de NEC.
– Beheer van de website van de NEC (bijv. SEO).

Het gaat hier dus om een afwisselende stage met vele werkzaamheden en projecten.
Het gaat hier niet om een ‘koffiestage’ maar om daadwerkelijk meewerken binnen de organisatie. De student kan er erg veel leren en eigen initiatief wordt gewaardeerd.

 


EIGENSCHAPPEN

Wij zijn op zoek naar een proactieve, professionele student die enthousiast is en graag veel verschillende projecten zakelijk op wil pakken, actief met zaken bezig wil zijn en interesse heeft in het ‘internationale speelvlak’.

Het is belangrijk dat de student goed is in de Engelse taal, en ook het Duits, of andere vreemde taal, is een pre. Zeer goede beheersing van de Nederlandse taal is een must, gezien het grote Nederlandse klantenbestand van de NEC.

Daarnaast is ook klantcontact per telefoon en mail een serieus onderdeel van de stage en dient hier professioneel mee omgegaan te worden.

Men kan tijdens de stage aan diverse competenties werken als communicatie, het omgaan met klanten, marktonderzoek doen, het schrijven van teksten, etc.

 


VRAGEN OF CONTACT?

Mail je cv en motivatie naar Wendy Bakker of bel met 033 433 0131