2 July 2020

28-31 maart 2022: FHA F&B Singapore

Neem deel aan de grootste internationale Food & Beverage showcase in Zuid-Oost Azie!

De FHA Singapore is de meest toonaangevende internationale (B2B) vakbeurs in Zuid-Oost Azie met veel internationale belangstelling en opgesplitst in twee edities: de FHA Horeca en de FHA F&B.
Enkele cijfers van de voorgaande editie:
-Meer dan 43.000 professionele bezoekers uit ruim 100 landen,
-Zo’n 2.000 exposanten uit 70 verschillende landen wereldwijd,
-54 landen paviljoens, waaronder ook het Holland Paviljoen.

Door de snelle opkomst van het Corona virus begin dit jaar (2020) heeft de beursorganisatie gelijk besloten de beurs uit te stellen van 31 maart – 3 april 2020 naar 2 – 5 maart 2021. Bezoekers, standhouders en wij als organisator van het Nederlands paviljoen staan dan ook te popelen om in 2021 een geweldige editie neer te zetten. Een compleet vernieuwd paviljoen met body en aantrekkingskracht, voorzien van ‘NL Netherlands’ branding! Top locatie in hal 5 waar geen bezoeker omheen kan en voor u de gateway naar de rest van Azië kan bieden!

 

Sectoren vertegenwoordigd op de FHA F&B:

  • Food & Beverage
  • Food Ingredients
  • Food Processing & Packaging Technology
  • Wines & Spirits

Deze link brengt u naar de uitgebreide lijst van de sectoren vertegenwoordigd. Alvast een kijkje nemen: https://youtu.be/nYSsMw5GqkE

 

Registratie voor de FHA Singapore is nu geopend!
Beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Wat te doen:

1. Zeker van deelname? Schrijf u dan direct in en bemachtig uw stand!
2. FHA Singapore met potlood op de agenda? Reserveer nu kosteloos uw stand en bevestig deze later dit jaar.

Gezien de gelimiteerde ruimte worden aanmeldingen gehonoreerd op volgorde van binnenkomst en beschikbaarheid van ruimte. Bij een reservering zal NEC contact opnemen tegen de definitieve inschrijvingsdeadline of bij het overschrijden van het totaal beschikbaar aantal m2. Definitieve boekingen gaan voor op reserveringen.

Deadline voor aanmelden voor de FHA Singapore is 1 december 2020. De Nederlandse Export Combinatie handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.

Met aanmelden gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden NEC_FHA F&B 2022.

Daan Busscher
daan@nec.nl
033-433 0131