Beursdeelnames

Deelnemen aan een beurs op een Holland Paviljoen

De NEC organiseert jaarlijks een groot aantal beursdeelnames en is tevens agent voor een aantal vooraanstaande beursorganisaties wereldwijd.

Deelname aan een internationale beurs is een doeltreffende manier om uw product aan een bepaalde markt te presenteren. U komt in contact met buitenlandse bedrijven, agenten en distributeurs, overheden en kennisinstellingen. De NEC organiseert regelmatig gezamenlijke beursdeelnames om Nederlandse bedrijven als collectief te presenteren. Elk bedrijf krijgt een eigen deel van de stand toegewezen, waarop de producten gepresenteerd worden. Daarnaast is er vaak een Holland Lounge op de stand aanwezig. Deze bevat een kleine keuken, die gebruikt kan worden door de deelnemers van het paviljoen. Op het Holland Paviljoen wordt gebruik gemaakt van ‘Holland branding’. Dit vergroot de uitstraling naar buitenlandse partijen en de pers. Op het Holland Paviljoen wordt tijdens de beurs vaak een netwerkreceptie georganiseerd waar u (potentiële) klanten voor uit kunt nodigen.

Tijdens de gezamenlijke beursdeelname is er vaak een adviseur van de NEC aanwezig. Deze ondersteunt de deelnemers bij hun zakelijke activiteiten en voorziet hen van advies over zakelijke gebruiken, gebruikelijke condities voor die specifieke markt of de betrouwbaarheid van bepaalde potentiële afnemers.
Ook worden er regelmatig bezoek- en matchmakingprogramma’s gecombineerd met deelname aan een beurs. Op deze manier kunt u nog meer uit uw bezoek aan de markt halen. Voor deze programma’s werkt de NEC vaak samen met de Nederlandse vertegenwoordiging ter plaatse.

De voorbereidingen voor een beursdeelname kosten ondernemers veel tijd. Door deel te nemen aan een collectieve stand neemt de NEC het organisatorische deel voor haar rekening en houdt u tijd over voor andere zaken. Andere voordelen zijn de aantrekkingskracht van bezoekers op een groot paviljoen, de werving van bezoekers voorafgaand aan de beurs, gezamenlijke PR en de contacten die ontstaan binnen een paviljoen.

Wanneer u deelneemt aan het Holland Paviljoen komt u wellicht in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. €1500. Voor meer informatie over de missievoucher klik hier.

De aankomende collectieve beursdeelnames kunt u vinden onder ‘Aankomende beurzen’.

De Saudi Agriculture is de belangrijkste beurs voor de agro-food en tuinbouw sector in Saoedi–Arabië. De beurs vindt in 2017 plaats van 8 t/m 11 in Riyadh. Deelname is mogelijk met een individuele stand of met een stand in het Holland paviljoen.

Waarom deelnemen aan de Saudi Agriculture:

 • De Saudi Agriculture is de grootste gespecialiseerde B2B beurs in de agrarische sector op zowel lokaal als regionaal niveau
 • De ideale gelegenheid om markttrends binnen de agrarische sector te inventariseren
 • Een ontmoetingsplek voor professionals, specialisten, zakenmensen en vak bezoekers uit Saoedi-Arabië en andere delen van de wereld.
 • Toon de nieuwste producten, diensten en technologieën aan een specifiek segment, zoals marktleiders in Saoedi-Arabië en de regio
 • Contact maken met vertegenwoordigers van internationale bedrijven en grote investeerders en handelaren
 • Ontdek de mogelijkheden van partnerschap en samenwerking met lokale en internationale bedrijven
 • Netwerk met ambtenaren en beleidsmakers uit de publieke en private sector

Deelname kan met een individuele stand of met een stand in het Holland paviljoen waarbij de eigen uitstraling van de bedrijven voorop staat. Dit biedt Holland branding, extra PR en een netwerkreceptie van de Ambassade .

Kosten:
Voor de prijzen verwijzen wij u graag door naar het Space Option Form in de bijlage. Het Holland paviljoen gaat uit van Option 2: Inside Space with Standard Package.
Aan deelname aan het Holland paviljoen zijn extra kosten verbonden van eenmalig € 500,-.

Neem voor meer informatie contact op met: Joost van Dam of via 033-433 0131 of bekijk de aankondiging.
Via onderstaand aanmeldformulier kunt u zich direct aanmelden voor de beurs:

Aanmeldingsformulier

Wilt u uw export uitbreiden naar Japan? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de International Flower Expo van 11 t/m 13 oktober 2017!


TUINBOUW SECTOR JAPAN

Japan staat bekend als één van de grootste bloemen en planten markten internationaal. Waar de EU gezamenlijk goed is voor een marktwaarde van $32.5 miljard is dit van Japan alleen al $14 miljard. Japan wordt gezien als de Aziatische hub van de bloemenmarkt. De import van snijbloemen is over de afgelopen jaren sterk gestegen. Een goed moment om als bloemenexporteur deel te nemen aan het Paviljoen!

 • Het aandeel geïmporteerde snijbloemen is nu al goed voor 25% van de markt.
 • Door de Olympische Spelen in Tokio in 2020 zijn er verschillende overheidsprojecten gestart die het gebruik en de verkoop van bloemen stimuleren.
 • Bezoekersaantal van de IFEX in 3 jaar gestegen van 38.000 naar 54.000

 

WAAROM MEEDOEN AAN EEN HOLLAND PAVILJOEN

 • Je komt in contact met mogelijke partners en afnemers, gebaseerd op jouw profiel
 • Je kunt gebruik maken van de uitstraling van het paviljoen
 • Je krijgt ondersteuning bij de organisatie van de beurs
 • Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers

 

WAT KUNT U VERWACHTEN
 • Een individuele stand met uw eigen uitstraling
 • Holland Branding voor het gehele paviljoen
 • Ondersteuning in uw beursdeelname, zowel in de voorbereiding en uitvoering
 • Exclusief reis en verblijf, lokaal transport en tolken

 

MEER INFORMATIE OF AANMELDEN?

Bekijk voor meer informatie over de handelsmissie de aankondiging of neem contact op met Wendy Bakker of Joost van Dam of via 033 433 0131

Direct aanmelden?

Aanmeldingsformulier

Lees hier de algemene voorwaarden voor deze reis.

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen op het Holland Paviljoen van de NEC op de Saudi Build Beurs in Riyad op 17 tot en met 20 oktober 2017. Dit paviljoen is een goede mogelijkheid om met collectieve uitstraling, maar tegen lage kosten, deel te nemen aan deze beurs. Deelname aan deze Build Beurs is tevens een uitstekende manier om contacten te leggen met potentiele inkopers en distribiteurs en om verdere marktinformatie in te winnen over deze groeiende markt.

Meer informatie zal later volgen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Wendy Bakker of via 033 433 0131.

Door de succesvolle editie in 2016, vindt in 2017 wederom de Food & Hotel China plaats. Dit is een internationale beurs voor food, drink, hospitality, foodservice, bakery en de Retail.  Daarnaast verwelkomt de beurs een nieuwe sector dit jaar: ‘Seafood China’.  Bezoekers komen van groothandels en Retail outlets, supermarkten, importeurs en distributeurs, hospitality en catering uit heel Azië. Deelname aan deze beurs kan uw handel met China opstarten of bevorderen.

Waarom de FHC?
– Veel potentieel in de Chinese Food Markt
– Door voedselschandalen hoge vraag naar buitenlandse producten
– Vraag naar geïmporteerde voedingsmiddelen stijgt jaarlijks met 15%
– ‘2018: China grootste markt voor geïmporteerde voedselproducten’

 

Vragen of aanmelden? Neem contact op met Sylvia van der Horst of via 033-4330131.
Voor meer informatie over de prijzen zie de aankondiging of de flyer en aanmeldformulier.

Bent u een ondernemer actief in de agrarische sector en heeft u interesse in Turkije en het Midden Oosten? Neem dan deel aan het Holland paviljoen op de 17e editie van de Growtech Eurasia in Antalya, Turkije. De Growtech is de belangrijkste agra-rische vakbeurs in Turkije waar de NEC tevens paviljoens heeft georganiseerd in 2013, 2014, 2015 en 2016.

De Growtech is de belangrijkste agrarische vakbeurs in Turkije, die in 2017 voor de 17e keer wordt gehouden. De beurs is gericht op de Turkse markt én op het brede achterland en is erg internationaal georiënteerd. Er zijn o.a. exposanten en bezoekers uit de nabij gelegen Europese landen, het Midden Oosten en Noord Afrika. De Growtech is de afgelopen jaren sterk gegroeid in populariteit en de beursvloer is in 2016 uitgebreid met 2 extra hallen.

De agrarische sector heeft een belangrijke rol gespeeld in de economische groei van Turkije. In 2015 steeg de economische groei door deze sector bijvoorbeeld met 6,5%. De belangrijkste indicatoren van de groei in de Turkse agrarische sector zijn tot 2023 geïdentificeerd als: [1] agrarische BBP die de 150 miljard dollar bereikt; [2] agrarische export van meer dan 20 biljoen Dollar; [3] behoren tot de 5 beste landen in de wereld wat betreft de hoogte van de agrarische BBP. Deze doelen geven aan dat er veel interesse is in het verbeteren van de sector in Turkije. Daarnaast hebben er begin 2016 een aantal belangrijke ontwikkelingen plaatsgevonden, zoals ontwikkelingen op het gebied van gewasproductie en de stijgende vraag en behoefte om te investeren in moderne kassen voor o.a. het starten van sierteelt. Bovenstaande ontwikkelingen en marktcijfers bieden goede mogelijkheden en kansen voor Nederlandse tuinbouwbedrijven.

Heeft u vragen over deze beurs? Bekijk dan de aankondiging of neem dan contact op met Sylvia van der Horst of via 033-4330131.  Direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in.

Aanmeldingsformulier

Bent u een ondernemer actief in de Agro, Food, Beverage of Hospitality en heeft u interesse in West-Afrika? Neem dan deel aan het Holland paviljoen op de 4e editie van de International Trade Show Agrofood in Ghana. De Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseert een Holland paviljoen in samenwerking met East-West Trade & consulting (EWTC).

Waarom Ghana:Waarom Ghana:

 • Ghana telt ongeveer 25 miljoen inwoners
 • Relatief lage graad van corruptie
 • Politieke stabiliteit, goede en stabiele relatie met de donorlanden
 • Toegangspoort voor West-Afrika
 • Bedrijven in de landbouwsector zijn een van de grootste werkgevers in Ghana. Daarnaast wordt er momenteel veel aandacht besteed aan de kwaliteit van producten.

Kosten:
Deelname aan het Holland Paviljoen is mogelijk voor € 675,- per m2.
Deze kosten zijn inclusief beursdeelname met individuele stand aan collectief paviljoen, ondersteuning tijdens de beurs, uitstraling van het Paviljoen en collectieve publiciteit en inrichting stand. Registratiekosten en vermelding in beurscatalogus bedragen totaal € 495,-.

 

Heeft u vragen over deze beurs? Bekijk dan de aankondiging of neem dan contact op met Sylvia van der Horst of via 033-4330131.  Direct aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in en bekijk de algemene voorwaarden

Aanmeldingsformulier

Bent u een ondernemer actief in de voedingsmiddelenindustrie, drank of hospitality en heeft u interesse in het Midden-Oosten? Neem dan deel aan het Holland paviljoen op de 8e editie van de SIAL Middle East; de snelst groeiende beurs op het gebied van food, drank en hospitality in de MENA regio.

Waarom deelnemen aan de SIAL ME?
– De SIAL ME is onderdeel van het SIAL netwerk, het leidende en toonaangevende wereldwijde netwerk van shows gewijd aan de voeding- en drankenindustrie. In 2016 telde de SIAL ME al 952 exposanten, 30 nationale paviljoens en meer dan 16.500 bezoekers.
– Biedt een platform om in contact te komen met inkopers uit de Retail, horeca, import en groothandels uit heel de Gulf Cooperation Council (GCC) en daarbuiten.
– Middels het Hosted Buyer Programme, dat is opgezet door de SIAL ME, wordt de beurs tevens bezocht door 500 topinkopers uit het Midden-Oosten, Afrika en India
– Biedt een goede mogelijkheid voor het lanceren van nieuwe producten en voor het opstarten van activiteiten in deze regio.

Kosten & Deelname
Bekijk voor meer informatie over het programma en de kosten de aankondiging. Neem voor vragen of voor aanmelding contact op met Sylvia van der Horst of via 033 433 0131.
Direct aanmelden? Vul dan het aanmeldformulier in en mail deze naar Sylvia.

Nederlands design verovert de wereld!


In 2018 is Nederland partnerland van de designbeurs Ambiente; dat betekent extra aandacht voor Nederlandse standhouders. Een goede mogelijkheid voor Nederlandse designers
om zich internationaal te profileren!

 

Waarom de Ambiente?

 • De Ambiente beurs is ’s werelds grootste vakbeurs voor consumentengoederen en vooral gericht op interieurproducten, decoratie en overige consumentenartikelen
 • In 2017 telde de beurs 142.000 bezoekers waarvan 55% van buiten Duitsland
 • Ambiente is onderverdeeld in drie thema’s: ‘Dinning’, ‘Living’ en ‘Giving`

 

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen?

 • Eigen stand in collectief paviljoen in designhal
 • Additionele PR & receptie
 • Mogelijk korting met missievoucher
 • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs
 • Ervaring uitwisselen uit met andere deelnemers

 

Prijzen en meer informatie?
Bekijk voor meer informatie en de kosten per m2 de aankondiging of neem contact op met Joost van Dam of via 033 433 0131
Direct aanmelden? vul dan het aanmeldformulier in en lees hier de algemene voorwaarden voor deze reis.

Neem nu deel aan ’s werelds grootste beurs voor de afvalwater- en milieu-industrie!


De Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseert, in samenwerking met Informa Exhibitions, de Nederlandse deelname aan de Water & Wastewater, Equipment, Treatment, & Transport Show (WWETT Show). Bij voldoende belangstelling vanuit Nederland, organiseert de NEC tevens een Holland paviljoen op deze beurs. De WWETT vindt plaats van 22 t/m 24 februari in Indianapolis, de Verenigde Staten.


OVER DE WWETT SHOW

De WWETT is DE beurs voor bedrijven in de afvalwater- en milieu-industrie. Met 600 exposanten verspreid over 342.200 m², is deze beurs een uitstekende manier om contacten te leggen met potentiële afnemers en distributeurs uit de Verenigde Staten, en om verdere marktinformatie in te winnen over deze groeiende markt. Dit paviljoen is een goede mogelijkheid om met collectieve uitstraling, maar tegen lage kosten, deel te nemen aan deze beurs.
Bekijk HIER wat andere bedrijven over deze beurs zeggen!

 

MET WIE WERKEN WE SAMEN?
Dit project wordt uitgevoerd in samenwerking met Informa Exhibitions. De NEC is verantwoordelijk voor de Nederlandse deelname (individueel en collectief) op de beurs.

 

VRAGEN OF DEELNEMEN?
Lees hier de gehele aankondiging van de WWETT show of neem bij vragen of voor meer informatie contact op met de projectmanager Dyon Zwijnenburg of via 033 433 0131

 

Vul voor deelname het aanmeldformulier in en stuur deze per mail naar de projectmanager. Lees hier de algemene voorwaarden.


Voor deze handelsmissie is het mogelijk een missievoucher ter waarde van 50% van de deelnemerskosten (met een maximum van €1.500,-) te gebruiken die verstrekt wordt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Neem voor meer informatie over de missievouchers contact met ons op.

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vauit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal. Daarnaast is er op de 19e maart de mogelijkheid deel te nemen aan een storecheck programma vanuit de MADE.

Waarom beursdeelname?

 • Grote aantrekkingskracht op de Franse retail markt
 • Dit paviljoen is een goede mogelijkheid om met een collectieve uitstraling en tegen lage kosten deel te nemen aan deze beurs
 • Uitstekende manier om contacten te leggen met potentiële afnemers en distributeurs uit de Franse markt

Informatie over de beurs?

 • Een beurs met 4.500 internationale bezoekers
 • Een beursvloer van 19.000 m2
 • 500 producenten uit 31 landen, verdeeld over 5 sectoren

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen:

 • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
 • Mogelijk korting met missievoucher
 • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs
 • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
 • Hoge zichtbaarheid door Holland branding

 

Meer informatie of aanmelden?
Bekijk voor meer informatie en de m2 prijzen de aankondiging of neem contact op met de Projectmanager Wendy Bakker of via 033 433 0131.
Direct aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en bekijk tevens de algemene voorwaarden

Aanmeldingsformulier

Wilt u uw export naar Iran opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de

Iran Green Expo!


TUINBOUW SECTOR IRAN
De Iraanse overheid geeft hoge prioriteit aan de agrarische sector. Voedselzekerheid en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel. Ook wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de land- en
tuinbouwproductiviteit en het optimaliseren van de waterefficiëntie in het land. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven actief in de tuinbouwsector, zeker nu de economische sancties tegen Iran voor een groot
deel zijn opgeschort.. Een goed moment om deel te nemen aan het Paviljoen!

 • De tuinbouw wordt beschouwd als een van de belangrijkste industrieën van de Iraanse economie. Mede door de gunstige klimatologische omstandigheden groeit er een breed scala aan gewassen.
 • Iran kampt in toenemende mate met watertekort. Men heeft lokaal behoefte aan slimme en sterk ontwikkelde Nederlandse tuinbouw oplossingen.

 

HOLLAND PAVILJOEN
De Iran Green Expo vindt plaats van 21 tot en met 23 april 2018 in Teheran. U neemt deel met een individuele stand in het Holland paviljoen. Hierdoor kunt u gebruik maken van
collectieve voordelen als Holland Branding en PR en tevens een eigen uitstraling creëren in uw stand. De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen en de beschikbare stand afmetingen worden binnenkort bekend gemaakt.

 

CONTACT EN VRAGEN
Projectleider is Joost van Dam. Voor vragen en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Joost of bel met 033-433 0131.  Bekijk voor meer informatie de aankondiging Iran Green Expo 2018

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.


WAAROM SINGAPORE?

 • Toenemende welvaart zorgt voor stijgende vraag naar kwalitatief hoogwaardige, luxe voedingsmiddelen;
 • Snelle verandering in lifestylepatronen. Dit zorgt voor een sterke groei in gebruik van snacks en gemaksgoederen;
 • Toenemende aandacht voor voedselveiligheid biedt kansen voor Nederlandse exporteurs.


WAAROM FOOD&HOTEL ASIA?

– 112,500 m2 beursvloer

– 78.000 bezoekers uit 100 verschillende landen

– Meer dan 4.000 standhouders uit 70 landen en regio´s

– 71 collectieve paviljoens

– 6 gespecialiseerde evenementen

– World-class wedstrijden en randactiviteiten

– Top conferenties, seminars en masterclasses- FHA vind plaats naast de ProWine ASIA 2018

 

CONTACT OF VRAGEN?
Vragen over kosten en/of deelname ? Neem contact op met  Sylvia van der Horst of via 033-4330131. Zie voor meer informatie en de prijzen de aankondiging.

 

De Nederlandse Export Combinatie heeft voor de derde keer een Holland Paviljoen georganiseerd op de private label M.A.D.E beurs. Deze beurs vond plaats op 28 en 29 maart in Parijs, Frankrijk. Het collectieve paviljoen bestond uit 8 deelnemers, waarvan 6 food bedrijven (o.a. Savory Snacks, Sweets, Fresh Vegetables, Bakery and Cereals) en 2 non-food bedrijven.

Er waren veel inkopers aanwezig en met name de Franse retailers waren op zoek naar nieuwe Private label producten. De M.A.D.E had dit jaar ook een nieuw concept: de Degustation Section. Dit trok veel bekijks door de bezoekers. Als deelnemer/bedrijf kon je hiervoor in aanmerking komen. Hier waren 2 Nederlandse bedrijven voor genomineerd.

In 2018 zal de NEC weer een Holland Paviljoen organiseren. Heeft u vragen of interesse in deelname dan kunt u contact opnemen met Wendy Bakker of via 033 433 0131.

De Nederlandse Export Combinatie heeft een Holland Paviljoen georganiseerd op de Growtech Eurasia. Deze beurs vond plaats van 30 november tot en met 3 december in Antalya, Turkije. In 2016 heeft de NEC voor de vierde keer een collectieve deelname aan deze beurs georganiseerd.

De Landbouwraad van de Nederlandse ambassade te Ankara heeft ten tijde van de beurs een netwerkreceptie georganiseerd om de economische banden tussen beide landen in de sector verder te versterken.

img_4040

img_4053

De Saudi Agriculture beurs welke plaatsvond van 2 t/m 5 oktober bood wederom een groot aantal mogelijkheden aan de deelnemende Nederlandse bedrijven vooral in de tuinbouwsector. Vanwege de grote hoeveelheid geïmporteerde bevroren kip uit Latijns Amerika lag de bereidheid tot investeringen daar niet erg hoog. Een groot aantal bedrijven nam deel aan het door Holland+You financieel ondersteunde Holland paviljoen. Dit gaf de Nederlandse inzending een innovatieve en frisse “look”.

Ook vanuit andere regio’s was een groot bezoekersvolume aanwezig waarbij een aantal grote investeerders door de Nederlandse Landbouwattaché naar de stand werden uitgenodigd. Hierdoor konden enige offerte voorstellen worden opgeschreven. Sluitstuk van de deelname was het netwerk event op de Nederlandse Ambassade te Riyadh dat door een groot aantal Nederlandse bedrijven werd ondersteund en op een perfecte manier was georganiseerd.

“Wij komen de volgende editie terug” was dan ook een veel gehoorde uitspraak.

img_4357
Holland Paviljoen 2016
img_4362
Holland Paviljoen
img_4375
Saudi Agriculture beurs
img_4441
Holland Paviljoen
img_4411
Business Meeting op de stand

img_4512

De Nederlandse Export Combinatie heeft van 3 t/m 8 september 2016 een Holland Paviljoen op de Green Expo Teheran, Iran, georganiseerd. Parallel aan deze beurs werd door de NEC ook een studiebezoek in de regio’s Teheran en Shiraz georganiseerd voor geïnteresseerde Nederlandse Horti bedrijven.

Het Holland Paviljoen werd in opdracht van de Topsector Tuinbouw & uitgangsmaterialen georganiseerd en bestond uit 18 deelnemers, daarnaast stonden er nog 26 Nederlandse bedrijven over de gehele beurs verspreid. Voorts werd deze gehele vertegenwoordiging ondersteund met een grootse netwerk receptie vanuit de Nederlandse Ambassade te Teheran, welke door ruim 180 genodigden werd bezocht.

De beurs werd door de eerste maal georganiseerd door de organisatie HPP en was ondanks deze eerste editie geheel volgeboekt. De volgende editie zal dan ook georganiseerd worden op een ander gedeelte op het beursterrein waardoor er beschikking is over een groter aantal hallen.

De bezoekers van de Iraanse horti beurs bestonden vooral uit telers zelf maar ook uit bijvoorbeeld lokale agenten, consultants, of andere belangrijke spelers uit de markt.

De opzette oriëntatiereis bestond uit met name project bezoeken in de regio van Teheran en van Shiraz en  vooral om te ervaren hoe ver men reeds binnen de Iraanse horti sector is en ter inspiratie voor verdere productontwikkelingen voor deze markt. Zo zijn droogte, watertekorten, irrigatieoplossingen, dalend grondwaterniveau, zon intensiteit, belangrijke vraagstukken binnen deze markt.

We kunnen terugkijken op 2 succesvolle bezoeken/deelnames die de relatie tussen Nederland en Iran in de tuinbouwsector verder heeft versterkt.

 

Interesse in deelname in 2017? Neem dan contact op met Wendy Bakker of Joost van Dam.
Bekijk hier de agenda voor de geplande data van de beurs.

De Nederlandse Export Combinatie heeft een Holland Paviljoen georganiseerd op de Maison et Objet, die plaats heeft gevonden van 2 tot en met 6 september. De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal.

Het Holland Paviljoen stond ook dit jaar weer in de design hal. Het paviljoen heeft de deelnemers de gelegenheid geboden om samen met collega-bedrijven potentiele zakenpartners te ontmoeten en op de beurs contacten te leggen.

De locatie van de Holland Paviljoen was midden in de design area van de hal. Deze locatie bood bezoekers goed zicht op de producten van de deelnemers. Acht Nederlandse designers hebben met een eigen stand in het paviljoen deelgenomen.

Voor meer informatie over de beurs en mogelijkheden voor 2017 kunt u contact opnemen met Merit Temmink

img_3472
Paviljoen
20160902_163214
Holland Paviljoen – Maison et Objet 2016
20160903_112507
Holland Paviljoen – Maison et Objet 2016
img_3467
Paviljoen

De NEC is de Nederlandse agent van diverse internationale beursorganisaties. Nederlandse bedrijven die deel willen nemen of vragen hebben over één van deze beurzen kunnen zich richten tot ons. De NEC zorgt dat alle zaken, van het contract tot de stand inrichting, geregeld worden met de betreffende beursorganisatie. Op een aantal van deze beurzen wordt ook een Holland Paviljoen georganiseerd. Deze beurzen kunt u vinden onder ‘Holland Paviljoen’. Hieronder vindt u een overzicht van de beurzen die NEC representeert:

 • Food and Hotel Asia, Singapore (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • FHC China (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • HOFEX (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • F&H Vietnam (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • Zuid Korea (SFH) (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • F&H Indonesia (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • ICFF New York (Reed)
 • Agroexpo Eurasia Izmir (Orion Ltd)
 • AgraME (Informa Exhibitions)
 • Saudi Agriculture (Riyad Exhibitions Company)
 • Global Forum for Innovations in Agriculture (Turret Media)

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over deze beurzen en de aanmeldingsformulieren voor deelname met een individuele of collectieve stand.