Beursdeelnames

Deelnemen aan een beurs op een Holland Paviljoen

De NEC organiseert jaarlijks een groot aantal beursdeelnames en is tevens agent voor een aantal vooraanstaande beursorganisaties wereldwijd.

Deelname aan een internationale beurs is een doeltreffende manier om uw product aan een bepaalde markt te presenteren. U komt in contact met buitenlandse bedrijven, agenten en distributeurs, overheden en kennisinstellingen. De NEC organiseert regelmatig gezamenlijke beursdeelnames om Nederlandse bedrijven als collectief te presenteren. Elk bedrijf krijgt een eigen deel van de stand toegewezen, waarop de producten gepresenteerd worden. Daarnaast is er vaak een Holland Lounge op de stand aanwezig. Deze bevat een kleine keuken, die gebruikt kan worden door de deelnemers van het paviljoen. Op het Holland Paviljoen wordt gebruik gemaakt van ‘Holland branding’. Dit vergroot de uitstraling naar buitenlandse partijen en de pers. Op het Holland Paviljoen wordt tijdens de beurs vaak een netwerkreceptie georganiseerd waar u (potentiële) klanten voor uit kunt nodigen.

Tijdens de gezamenlijke beursdeelname is er vaak een adviseur van de NEC aanwezig. Deze ondersteunt de deelnemers bij hun zakelijke activiteiten en voorziet hen van advies over zakelijke gebruiken, gebruikelijke condities voor die specifieke markt of de betrouwbaarheid van bepaalde potentiële afnemers.
Ook worden er regelmatig bezoek- en matchmakingprogramma’s gecombineerd met deelname aan een beurs. Op deze manier kunt u nog meer uit uw bezoek aan de markt halen. Voor deze programma’s werkt de NEC vaak samen met de Nederlandse vertegenwoordiging ter plaatse.

De voorbereidingen voor een beursdeelname kosten ondernemers veel tijd. Door deel te nemen aan een collectieve stand neemt de NEC het organisatorische deel voor haar rekening en houdt u tijd over voor andere zaken. Andere voordelen zijn de aantrekkingskracht van bezoekers op een groot paviljoen, de werving van bezoekers voorafgaand aan de beurs, gezamenlijke PR en de contacten die ontstaan binnen een paviljoen.

Wanneer u deelneemt aan het Holland Paviljoen komt u wellicht in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. €1500. Voor meer informatie over de missievoucher klik hier.

De aankomende collectieve beursdeelnames kunt u vinden onder ‘Aankomende beurzen’.

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is de grootste handelsbeurs binnen zijn sector in de MENA regio. Wilt u zich focussen op deze regio? Neem dan, via de Nederlandse Export Combinatie (NEC), deel aan de vijftiende editie van de jaarlijkse AgraME beurs in Dubai en kom in contact met potentiele afnemers en distributeurs binnnen deze kansrijke markt!

 


 

KANSEN BINNEN DE MENA REGIO
De meeste landen binnen de MENA regio hebben een grote en nog steeds groeiende jonge bevolking die open-minded en nieuwschierig is. Deze regio vormt een groeimarkt. De basisvoorzieningen voor de agrarische sector zijn aanwezig: landbouwgrond en goedkope arbeidskrachten. Echter, de technologie om extra waarde toe te voegen ontbreekt. Beursdeelname aan de AgraME biedt Nederlandse bedrijven de mogelijkheid om in te spelen op de benodigdheden binnen deze landen.

 

AGRAME 2018
De afgelopen vijftien jaar heeft de AgraME enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de landbouwindustrie binnen de MENA regio. Officieel ondersteund door het ministerie van klimaatverandering van de VAE is de AgraME het grootste en langslopende landbouwevent om commerciële contacten op te doen binnen de regio. De focus van de beurs ligt op de volgende vijf nauw verbonden sectoren: agribusiness, gevogelte/vee, visserij/aquacultuur, bloementeelt en het nieuw gelanceerde machines/benodigdheden. Deze nieuwe toevoeging is geïntroduceerd met het oog op de groeiende markt voor landbouwmachines en technologie in het Midden-Oosten.

 

KOSTEN EN AANMELDEN
De kosten per m2 zijn afhankelijk van de standgrootte. Er wordt eenmalig een bedrag van €500,- berekend voor ‘Holland’ stand decoratie. Voor deze beursdeelname kunt u mogelijk gebruik maken van een missievoucher ter waarde van maximaal €1.500,- welke verstrekt wordt door de RVO.

U kunt zich aanmelden tot 15 november 2017 via het digitale  aanmeldformulier. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmeldingsformulier

 

VRAGEN EN CONTACT
Mocht u vragen hebben en/of meer informatie willen omtrent deelname, dan kunt u contact opnemen met Joost van Dam of via +31 (0)33 4330 131.
Bekijk voor meer informatie AgraME 2018 Aankondiging.

Via de Nederlandse Export Combinatie kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 17e editie van M.A.D.E.* Marques Associées Distribution Event Expo. Dit jaar is er vanuit de Beursorganisatie een focus op food, packaging, services en digitaal. Daarnaast is er op de 19e maart de mogelijkheid deel te nemen aan een storecheck programma vanuit de MADE.

Waarom beursdeelname?

 • Grote aantrekkingskracht op de Franse retail markt
 • Dit paviljoen is een goede mogelijkheid om met een collectieve uitstraling en tegen lage kosten deel te nemen aan deze beurs
 • Uitstekende manier om contacten te leggen met potentiële afnemers en distributeurs uit de Franse markt

Informatie over de beurs?

 • Een beurs met 4.500 internationale bezoekers
 • Een beursvloer van 19.000 m2
 • 500 producenten uit 31 landen, verdeeld over 5 sectoren

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen:

 • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
 • Mogelijk korting met missievoucher
 • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs
 • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
 • Hoge zichtbaarheid door Holland branding

 

Meer informatie of aanmelden?
Bekijk voor meer informatie en de m2 prijzen de aankondiging of neem contact op met de Projectmanager Wendy Bakker of via 033 433 0131.
Direct aanmelden? Vul dan onderstaand aanmeldformulier in en bekijk tevens de algemene voorwaarden

 

 

Aanmeldingsformulier

 

 

TEVENS ORGANISEREN WIJ VOORAFGAAND EEN HANDELSMISSIE VAN 16 – 18 april


Wilt u uw export naar Iran opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de

Iran Green Trade Fair!


TUINBOUW SECTOR IRAN
De Iraanse overheid geeft hoge prioriteit aan de agrarische sector. Voedselzekerheid en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel. Ook wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de land- en
tuinbouwproductiviteit en het optimaliseren van de waterefficiëntie in het land. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven actief in de tuinbouwsector, zeker nu de economische sancties tegen Iran voor een groot
deel zijn opgeschort.. Een goed moment om deel te nemen aan het Paviljoen!

 • De tuinbouw wordt beschouwd als een van de belangrijkste industrieën van de Iraanse economie. Mede door de gunstige klimatologische omstandigheden groeit er een breed scala aan gewassen.
 • Iran kampt in toenemende mate met watertekort. Men heeft lokaal behoefte aan slimme en sterk ontwikkelde Nederlandse tuinbouw oplossingen.

 

HOLLAND PAVILJOEN
De Iran Green Trade Fair (IGTF) vindt plaats van 19 tot en met 21 april 2018 in Teheran. U neemt deel met een individuele stand in het Holland paviljoen. Hierdoor kunt u gebruik maken van
collectieve voordelen als Holland Branding en PR en tevens een eigen uitstraling creëren in uw stand. De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen en de beschikbare stand afmetingen worden binnenkort bekend gemaakt.

 

HANDELSMISSIE
Tevens wordt er voorafgaand aan de beurs een handelsmissie georganiseerd met veldbezoeken in Esfehan en Tehran van 16 t/m 18 april. In Esfehan zal ook een Holland Horti Seminar worden georganiseerd.

 

CONTACT EN VRAGEN
Projectleider is Joost van Dam. Voor vragen en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Joost of bel met 033-433 0131.  Bekijk voor meer informatie over de handelsmissie en/of het Holland Paviljoen de aankondiging.
Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier, lees voor aanmelding algemene voorwaarden.

 

Aanmeldformulier Holland Paviljoen: (tevens vermelden of u ook wilt deelnemen aan de handelsmissie)

Aanmeldingsformulier

In navolging op het succes in 2016 organiseert de NEC ook in april 2018 een inzending op de Food & Hotel Asia in Singapore vanwege de grote kansen in deze Aziatische markt.


WAAROM SINGAPORE?

 • Toenemende welvaart zorgt voor stijgende vraag naar kwalitatief hoogwaardige, luxe voedingsmiddelen;
 • Snelle verandering in lifestylepatronen. Dit zorgt voor een sterke groei in gebruik van snacks en gemaksgoederen;
 • Toenemende aandacht voor voedselveiligheid biedt kansen voor Nederlandse exporteurs.


WAAROM FOOD&HOTEL ASIA?

– 112,500 m2 beursvloer

– 78.000 bezoekers uit 100 verschillende landen

– Meer dan 4.000 standhouders uit 70 landen en regio´s

– 71 collectieve paviljoens

– 6 gespecialiseerde evenementen

– World-class wedstrijden en randactiviteiten

– Top conferenties, seminars en masterclasses- FHA vind plaats naast de ProWine ASIA 2018

 

CONTACT OF VRAGEN?
Vragen over kosten en/of deelname ? Neem contact op met  Sylvia van der Horst of via 033-4330131. Zie voor meer informatie en de prijzen de aankondiging.

 

Wilt u uw export naar Zuid-Korea opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de Seoul Food & Hotel (SFH). De SFH is de grootste vakbeurs op het gebied van voeding, dranken, foodservice en hospitality en daarmee de ingang naar Zuid-Korea voor internationale exporteurs actief binnen dit gebied. De 2018 editie wordt gehouden van 1 t/m 4 mei en vindt tegelijkertijd plaats met de Cullinary Challenge 2018, de Seoul FoodTech 2018, Wine Korea 2018 en Meat Korea 2018.


WAAROM ZUID-KOREA
Op dit moment heeft Zuid-Korea de 11e grootste economie van de wereld. De economie van het land blijft nog altijd stijgen. Aan het einde van 2017 wordt verwacht dat de economie een stijging heeft doorgemaakt van 2.6%, na een stijging van 2.8% het jaar daarvoor. Wat betreft de totale uitgaven van de consumenten, schat men tot en met 2030 dat deze jaarlijks met 2.1% zal stijgen. Van 2017 tot en met 2030 bedraagt dit een totale stijging van 31%.
In het totaal leeft 82% van de 51,25 miljoen Zuid-Koreanen in stedelijke gebieden. Wat betreft de metropool Seoul, hier leeft al Ruim 51% van de totale bevolking. Het overgrote deel van de bevolking is, dankzij de goede kwaliteit aan infrastructuur, dus zeer goed bereikbaar. Daarnaast steunt de voedselbehoefte van alle inwoners met 70% op de import van producten. Dit biedt kansen voor Nederlandse ondernemers.

 

INFORMATIE OVER DE BEURS

 • 76.121 m2 expositieruimte
 • 54.200 internationale beursbezoekers
 • 552 deelnemende bedrijven van over 39 landen
 • 32 verschillende nationale paviljoens
 • Bezoekers bestaan o.a. uit fabrikanten,groothandelaren, distributeurs, hotels/restaurants/resorts, instituten en handelaren

Voor meer informatie zie de Aankondiging SFH 2018

 

CONTACT EN VRAGEN
Voor vooraanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

 

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de Gourmet Asia mei 2018. De beurs is mogelijk gemaakt door de HOFEX en biedt een premium platform voor hoogwaardig speciale voeding- en drankenmiddelen en hospitality markten rondom de Zuid Chinese zee.


WAAROM HONGKONG

 • Meest concurrerende en meest vrije economie ter wereld
 • Een van de meest snel groeiende economieën
 • De vierde stad in Azië met de meeste Michelinsterren
 • Ongeëvenaarde locatie in het hart van Azië
 • Vanaf hier wordt de helft van de wereldbevolking binnen vijf uur bereikt
 • Eenvoudige belastingregels, zonder buitenlandse valuta controles
 • De logistiek en transportinfrastructuur is van wereldklasse, dit tegen goedkope leveringen

 

WAAROM DE GOURMET ASIA

Gourmet Asia is de enige B2B beurs in Hongkong in 2018 die zich focust op internationale voeding en dranken, hoogwaardig hoteldesign, leveringen en accessoires. De beurs wordt gehouden in de maand mei, en is de perfecte gelegenheid om in contact te komen met relevante potentiële klanten binnen deze opkomende markt.

Voor meer informatie zie Aankondiging Gourmet Asia


CONTACT EN VRAGEN

Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de Bakery China beurs die zal plaatsvinden van 9 t/m 12 mei 2018. Bent u actief in de bakkerij industrie en wilt u uw export uitbreiden naar China en/of meer inzicht krijgen in deze snel groeiende markt? Dan is deze beurs zeker een goede optie voor u!


WAAROM CHINA    

Bakery China bestaat al sinds 1997 en heeft hiermee de Chinese bakkerij industrie zien uitgroeien tot ‘s werelds grootste markt met het snelste groeipercentage. De vitaliteit van de Chinese bakkerij industrie moedigt lokale bedrijven aan hun producten naar een hoger level te tillen en trekt tegelijkertijd wereldwijd bekende merken aan om deze groeiende markt te betreden.

 

WAAROM BAKERY CHINA

 • 96% van de exposanten zijn tevreden over Bakery China
 • 100% van de exposanten in 2017 zijn van plan om in 2018 wederom deel te nemen aan Bakery China
 • 99% van de exposanten beveelt Bakery China aan bij vrienden en collega’s
 • 98% van de exposanten zegt dat Bakery China de Chinese bakkerij industrie volledig vertegenwoordigt
 • 97% van de exposanten zegt dat Bakery China belangrijk is voor hen om de bedrijfswinsten te verhogen
 • 97% van de exposanten zegt op Bakery China de juiste bezoekers te vinden
 • Dit jaar zal Bakery China het volledige Shanghai New International Expo Center innemen met een totale expositie ruimte van meer dan 200.000 m2 verdeeld over 17 hallen
 • Meer dan 2,000 m2 zal worden ingenomen door overheid gesponsorde internationale Paviljoens
 • Bakery China biedt een uitgebreide mix van bakkerijproducten en technologieën komend van over de hele wereld

Elk jaar worden er op Bakery China nationale en internationale bakkerij competities gehouden, onder andere georganiseerd door de China Assosciation of Bakery & Confectionery Industry. Een van deze competities is bijvoorbeeld de National Bakery Professional Skill Competition. Deze competities trekken deelnemers aan met uitstekende bakvaardigheden en bieden naast recreatief vermaak voor het publiek ook zeker leermogelijkheden.

Kortom: Bakery China trekt wereldwijd de beste bedrijven en producten aan actief in de bakkerij industrie. Laat deze kans niet voorbijgaan en zorg dat je erbij bent!

 

BAKKERIJ + KOFFIE

De samensmelting van de bakkerij industrie met die van geavanceerde etenswaren zoals koffie, dranken en lichte hapjes is hard aan het groeien. Bakery China heeft in de laatste jaren geconstateerd dat fabrikanten van geavanceerde etenswaren nu meer dan ooit bereid zijn om hun voordeel te halen uit de snelle ontwikkeling van de bakkerij industrie. Sinds de start van Bakery China in 2015 is de “Coffee, Beverage en Fine Food Zone” elk jaar met bijna 50% gegroeid. Voor de National MBA Coffee Latte Art Competition die plaatsvindt in deze zone is wereldwijde aandacht en heeft de winnaars dan ook grote professionele kansen opgeleverd.

Voor meer informatie zie de aankondiging Bakery China 2018

 

AANMELDEN

Aanmelden voor deze beurs kan via de volgende link: Aanmeldingsformulier

 

CONTACT EN VRAGEN

Mocht u interesse hebben in meer informatie omtrent de beursdeelname, dan kunt u contact opnemen met projectleider Joost van Dam of via +31 (0)33 4330 131.

 

Wilt u uw export naar Indonesië opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de Indonesia Modern Agriculture expo!


Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de 17e editie van de jaarlijkse IMA expo (Indonesia Modern Agriculture expo) in Jakarta. Deze expo heeft de focus op Agrocultuur; technologieën, machines en agrofood en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Indonesische kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Indonesië, neem dan deel aan de IMA expo in Jakarta!

 

WAAROM DE INDONESIA MODERN AGRICULTURE EXPO (IMA) 2018
De 17e editie van de Indonesia Modern Agriculture expo brengt diverse schakels in de Agro- cultuur sector samen. Met 3000 m2 aan beursvloer en een bezoekersaantal van 15.000 in 2017 biedt de IMA een ideale mogelijkheid om contacten te leggen met verschillende distribiteurs en importeurs uit verschillende landen. De focus op de IMA 2018 zal liggen op: Agro- machines en producten, chemicaliën, zaad technologieën, tuinbouw technologieën, irrigatie technieken en pluimvee technologieën.

 

KOSTEN
De kosten voor verschillende stands kunt u opvragen bij de NEC. Overige kosten zoals elektriciteit, reis en verblijf, tolk, e.d. komen voor rekening van de deelnemer.

Bij voldoende interesse zal er een Holland Paviljoen worden georganiseerd. Indien u deelneemt aan het Holland paviljoen, komt u mogelijk in aanmerking voor een missievoucher ter waarde van maximaal € 1.500,- van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deze voucher kan alleen worden aangevraagd bij deelname aan het Holland paviljoen en niet bij deelname met een individuele stand.

 

Lees voor meer informatie over de sector, de beurs en de kosten de Aankondiging Indonesia (IMA)

 

VRAGEN/ CONTACT OF AANMELDEN
Neem bij vragen contact op met projectmanager Wendy Bakker of via 033-4330131. Indien u zich wilt opgeven voor de beurs, dan kan dat via het digitale aanmeldformulier hieronder.

Aanmeldingsformulier

 

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de 5e editie van de Food & Hotel Myanmar (FHM) die begin juni 2018 plaatsvindt. Wilt u uw export uitbreiden naar Myanmar, dan is deze beurs zeker een goede optie voor u!


WAAROM MYANMAR
Myanmar is de snelst groeiende economie in Zuidoost-Azië. Het land blijft zich op een wijd vlak ontwikkelen en is met name door de stijging in toerisme, Retail, hospitality en voedsel/dranken een zeer aantrekkelijk land voor internationale exporteurs. Myanmar biedt kansen aan landen over de hele wereld.

 • Een bevolking van meer dan 54 miljoen inwoners, met een gemiddelde leeftijd van 27
 • Het BBP is de afgelopen jaren met 8% gestegen, en is de komende 3 jaar verwacht verder te stijgen met 7%
 • Myanmar grenst aan de twee meest bevolkte landen ter wereld, te weten China en India
 • Het land dienst als een brug tussen Zuid-Azië en Zuidoost-Azië
 • Binnen het land wordt vrijwel overal Engels gesproken
 • Het aantal internet gebruikers binnen het land neemt toe


INFORMATIE OVER DE FHM

 • Een beurs voor voeding/dranken, hotel, bakkerij, restaurant/foodservice apparatuur en leveringen/diensten
 • 230 exposanten van over meer dan 27 landen
 • Ruim 7054 bezoekers van over 30 verschillende landen
 • Een totale oppervlakte van 7800 m2
 • Staan reeds 6 internationale paviljoens (Korea, Singapore, Taiwan, Thailand, Turkije en Amerika)

Voor meer informatie zie Aankondiging FHM 2018


CONTACT EN VRAGEN

Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

Wilt u uw export naar Indonesië opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan de HOTELEX & Expo Finefood Indonesia van 18 t/m 20 juni 2018!


WAAROM INDONESIË
De economie van Indonesië wordt dankzij een stijging in persoonlijke inkomens grotendeels gedreven door de toenemende consumptie van huishoudens. De sector die hier het meest van profiteert is de voedsel en dranken industrie. Dit biedt kansen voor o.a. Nederlandse bedrijven om hun producten te exporteren en te verkopen aan Indonesische consumenten. Op dit moment bedraagt de totale import van buitenlandse voedingsmiddelen al meer de 40 miljard dollar. Dit bedrag wordt verwacht te blijven stijgen. Ook wordt er gezegd dat Indonesië in 2030 tot de de top tien economieën van de wereld behoort.


HOTELEX & EXPO FINEFOOD INDONESIA

Na een groot succes op de Food & Hotel Indonesia (FHI) en de Food, Hotel & Tourism (FHT) in Bali, introduceren wij nu graag HOTELEX & Finefood Indonesia 2018. Deze beurs vindt plaats van 18 t/m 20 juli 2018 in de Jakarta International Expo en is voortgezet op het 26 jaar sterk gerenommeerde HOTELEX-merk. HOTELEX & Finefood Indonesië is het enige platform in het land dat een compleet overzicht biedt van internationaal food, dranken, food service en apparatuur.

Bekijk voor meer informatie de Aankondiging HOTELEX & Expo Finefood Indonesia 2018


CONTACT EN VRAGEN
Voor vooraanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

 

 

Wilt u uw export naar India opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de Food & Hotel India!


HOSPITALITY INDUSTRIE INDIA
De hospitality industrie is in India een van de belangrijkste industrieën geworden. Op dit moment behoort de toerisme en hospitality sector tot de top tien sectoren van het land betreft het aantrekken van directe buitenlandse investeringen. Men verwacht dat India de komende vijf jaar het snelst groeiende land is binnen de hotel en toerisme sector. De hospitality sector wordt eind 2020 al verwacht te zijn gestegen met 9%. De redenen van deze groei zijn o.a. fiscale stimulans en beleidsmaatregelen van de Indiase overheid en de particuliere sector.


FOOD INDUSTRIE INDIA

India is ’s werelds zesde grootste food markt. Op dit moment bedraagt de voedselverwerking industrie van het land rond de US$130 miljard. Op dit moment wordt er per jaar ongeveer voor 460 miljoen ton aan food producten verhandeld van en naar India. Door globalisering wordt verwacht dat de internationale handel van food producten enkel verder toeneemt.


FOOD & HOTEL INDIA
De eerste editie van de FHI vindt plaats van 5 t/m 7 september 2018 in Mumbai, India. Mumbai is de financiële hoofdstad en het centrum van de hospitality industrie. De FHI wordt gezien als Indiaas grootste internationale b2b beurs op het gebied van food en hospitality. De beurs wordt georganiseerd door Asia UBM Allworld, welke de meest invloedrijke beurzen (o.a. FHA Singapore, HOFEX en Hotelex) in twaalf Aziatische landen organiseert binnen betreffende sectoren. De Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseert de Nederlandse deelname op deze beurs.

Bekijk voor meer informatie de Aankondiging FHI India 2018


VRAGEN EN CONTACT
Voor vooraanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

 

Ben u actief in de food en hospitality branch en wilt u uw export naar Thailand opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan de Food & Hotel Thailand (FHT) 2018! FHT biedt u de beste oplossingen voor het vinden van nieuwe ideeën, nieuwe zakelijke contacten, premium producten en hospitality oplossingen.


WAAROM THAILAND

Thailand is een van de meest ontwikkelde landen binnen Azië. Het land heeft de tweede economie van Zuidoost Azië en staat zowel bekend om zijn hospitality, mooie stranden, historische plekken, eco attracties, als zijn wereldberoemde keuken, goede infrastructuur en betaalbare accommodaties.

Het land kent met 68 miljoen inwoners een grote interne markt. Bangkok telt als hoofdstad alleen al rond de 10 miljoen inwoners. Thailand is een van ‘s werelds grootste trekpleisters; jaarlijkse komen er in grote getale reizigers van over de hele wereld. Het toeristenaantal blijft stijgende. Voor het jaar 2018 worden er alleen al 33 miljoen toeristen verwacht. Met deze constante toename aan toeristen zet Thailand zich in voor een food en hospitality industrie van wereldklasse. Het aantal hotels, restaurants, resorts, winkelcentrums en F&B winkels blijft massaal uit de grond schieten.

 

DE FHT

 • De FHT 2018 is de leidende internationale beurs voor premium food en hospitality business in Thailand en de regio.
 • De beurs bestaat reeds 25 jaar
 • Trekt meer dan 30.000 bezoekers uit 58 verschillende landen
 • Beschikt over meer dan 370 standhouders uit 30 verschillende landen
 • Best bekende beurs binnen de sector waar men F&B en hospitality producten kan vinden
 • De beurs met de meeste support uit de markt

Voor meer informatie zie Aankondiging FHT 2018

 

CONTACT EN VRAGEN

Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

Wilt u exporteren naar de Verenigde Arabische Emiraten en de regio, of uw export uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de RECSO EnviroSpill in Abu Dhabi!

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de RECSO EnviroSpill 2018 in Abu Dhabi. Deze beurs heeft de focus op olie, gas en duurzame energie en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Arabische inkopers. Wilt u uw export opzetten of uitbreiden naar de Verenigde Arabische Emiraten en de regio, neem dan deel aan de RECSO EnviroSpill 2018 in Abu Dhabi!

 

BEURSDEELNAME
Deze beursdeelname aan de RECSO EnviroSpill 2018 biedt meerdere samenwerkings- en kennisoverdrachtsmogelijkheden aan met professionals onder andere actief in de olie-, gas- en duurzame energiesector. Daarnaast is het mogelijk tijdens deze beurs kennis op te doen over de laatste technologieën en technieken, services, innovatie en preventietechnieken binnen de volgende sectoren:

 • Olie lekkages
 • Offshore & marine
 • Bescherming van kustgebieden
 • Duurzame energie
 • Milieu
 • Wildlife
 • Crisis en rampen management
 • Logistiek en export

 

KOSTEN
De kosten voor verschillende stands kunt u opvragen bij de NEC. Overige kosten zoals elektriciteit, reis en verblijf, tolk, e.d. komen voor rekening van de deelnemer.

Bij voldoende interesse zal er een Holland Paviljoen worden georganiseerd. Indien u deelneemt aan het Holland paviljoen, komt u mogelijk in aanmerking voor een missievoucher ter waarde van maximaal € 1.500,- van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deze voucher kan alleen worden aangevraagd bij deelname aan het Holland paviljoen en niet bij deelname met een individuele stand.

 

Lees voor meer informatie over de sector, de beurs en de kosten de aankondiging.

 

VRAGEN/ CONTACT OF AANMELDEN
Neem bij vragen contact op met projectmanager Wendy Bakker of via 033-4330131. Indien u zich wilt opgeven voor de beurs, dan kan dat via het digitale aanmeldformulier hieronder.

Aanmeldingsformulier

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan de 1e editie van de Food & Hotel Hanoi (FHH) die zal plaatsvinden van 28 t/m 30 november 2018. Wilt u uw export uitbreiden naar de noordelijke gebieden van Vietnam, dan is deze beurs wellicht een goede optie voor u!


WAAROM HANOI    

Hanoi is zonder twijfel te kenmerken als een van de snelst groeiende toeristische bestemmingen in Vietnam. Samen met Ho Chi Minh City is Hanoi de meest populaire stad voor zowel nationale als internationale bezoekers en biedt het een grote keuze uit luxe hotels en restaurants. De hoofdstad van Vietnam vormt tevens de perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan de noordelijke provincies. De populariteit van Hanoi samen met de locatie maken deze stad tot de perfecte plaats om de eerste editie van de Food & Hotel Hanoi te houden en hiermee het succes van Food & Hotel Vietnam naar de Noord- Vietnamese markt te brengen.

 

WAAROM (NOORD) VIETNAM

 • Vietnam behoord tot de Top 6 van meest aantrekkelijke detailhandel markten wereldwijd.
 • De Auchan Group heeft het plan naar buiten gebracht om $500 miljoen te investeren in het ontwikkelen van de supermarktketen in Vietnam.
 • Met 90 miljoen inwoners, een verscheidenheid aan grondstoffen, belastingvoordelen en investering & export voordelen vormt Vietnam een zeer aantrekkelijke markt voor de voedingsmiddelen industrie
 • Een verwachte toename van 10.9% in de voedingsmiddelen industrie in Vietnam van 2015 – 2020
 • Een verwachte behaalde jaarlijkse omzet van $35 biljoen in de toeristische sector voor 2020
 • 45% van het totale aantal hotels in Vietnam is te vinden in de noordelijke provincies

 

INFORMATIE OVER DE FOOD & HOTEL HANOI (FHH)

 • Een breed scala aan kwaliteits- producten en diensten uit de ‘F&B’ en ‘hospitality’ industrie van over de hele wereld zal worden tentoongesteld
 • De FHH zal het volledige International Center for Exhibitions (I.C.E.) innemen
 • Meer dan 200 exposanten uit 20 verschillende landen/regio’s, inclusief 14 paviljoens

Voor meer informatie zie Aankondiging FHH Hanoi

 

CONTACT EN VRAGEN

Mocht u interesse hebben in meer informatie omtrent de beursdeelname, dan kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via +31 (0)33 4330 131.

28 november t/m 1 december 2018 – Antalya, Turkije

Na een succesvolle editie in o.a. 2017, kunt u via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) in 2018 wederom deelnemen aan het Holland paviljoen op de Growtech Eurasia. De 18e editie van deze beurs zal plaatsvinden van 28 november t/m 1 december 2018. Wilt u uw export uitbreiden naar Turkije, Oost Europa of het Midden Oosten, dan is deze beurs zeker een goede optie voor u!


WAAROM DE GROWTECH EURASIA 2018
De Growtech Eurasia is de grootste agrarische beurs in Eurasia en Turkije en brengt diverse schakels in de industrie samen, van telers tot aan groothandels en distributeurs . Er komen 85.00 bezoekers uit 85 landen en 800 standhouders uit 30 landen.De beurs vindt plaats in Antalya, het hart van de ontwikkeling van de agrarische productie en export.


WAAROM DEELNEMEN AAN HET HOLLAND PAVILJOEN

 • Eigen stand in collectief Holland paviljoen met catering
 • Mogelijk korting met missievoucher verstrekt door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
 • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs + extra PR
 • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
 • Hoge zichtbaarheid door Holland branding
 • Wifi beschikbaar voor deelnemer

 

KOSTEN
Deelname aan het Holland Paviljoen is mogelijk voor €415,- per m2 (excl. BTW). Dit is inclusief standbouw en (standaard)standinrichting, ondersteuning tijdens de beurs, catering en collectieve publiciteit en promotie. Het is mogelijk om deel te nemen vanaf stands van 9 m2.

 

CONTACT EN VRAGEN
Bekijk voor meer informatie de aankondiging of neem bij vragen contact op met Joost van Dam of via 033 433 0131.

Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier. Lees hier de algemene voorwaarden voor deelname aan het Holland Paviljoen.

Aanmeldingsformulier

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 15e editie van de tweejaarlijkse, internationale Food & Hotel Indonesië (FHI). De FHI heeft de focus op hotel, catering uitrusting en voeding en dranken. Via de FHI wordt u de mogelijkheid geboden om face-to-face in contact te komen met internationale kopers.


WAAROM INDONESIË

De economie van Indonesië wordt dankzij een stijging in persoonlijke inkomens grotendeels gedreven door de toenemende consumptie van huishoudens. De sector die hier het meest van profiteert is de voedsel en dranken industrie. Dit biedt kansen voor o.a. Nederlandse bedrijven om hun producten te exporteren en te verkopen aan Indonesische partijen in deze sector. Op dit moment bedraagt de totale import van buitenlandse voedingsmiddelen al meer de 40 miljard dollar. Dit bedrag wordt verwacht te blijven stijgen. Ook wordt er gezegd dat Indonesië in 2030 tot de top tien economieën van de wereld behoort. Jakarta is het centrum van commerciële activiteiten in Indonesië. Het is niet alleen de plek waar de regering is gevestigd, maar ook de stad waar de meeste buitenlandse bedrijven zich bevinden en waar de private sector in hoogste mate aanwezig is.

 

INFORMATIE OVER DE FHI 2019

 • Leidende beurs in Indonesië op het gebied van internationale voeding en hospitality
 • 15e editie
 • 35.000 m2 beursoppervlakte
 • 1600 exposanten
 • Meer dan 30.000 bezoekers

Voor meer informatie zie Aankondiging Food & Hotel Indonesia (FHI)

 

CONTACT EN VRAGEN

Voor vooraanmelding en vragen kunt u contact met opnemen via 033-433 0131 of mail naar info@nec.nl.

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 10e editie van de tweejaarlijkse, internationale Food & Hotel Vietnam (FHV). Deze beurs heeft de focus op voeding, drank, hotel, restaurant, bakkerij, foodservice uitrusting en leveringen, en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met internationale kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Zuidoost-Azië? Neem dan deel aan de FHV!


WAAROM VIETNAM

De toekomst van Vietnam ziet er, met een verwachte jaarlijkse groei in BBP van rond de 6% tot en met 2020, positief uit. Op economisch vlak groeit het aantal inwoners in de middenklasse over de afgelopen jaren exposief. Waar de middenklasse in 2012 ongeveer 12 miljoen inwoners bedroeg, spreken studies van een zeer sterke groei tot 33 miljoen middenklassers in 2020. Deze verwachte groei in inwoners, zorgt tegelijkertijd voor een snelle groei in binnenlandse vraag.

Een andere belangrijke factor achter de economische groei is o.a. het feit dat Vietnam met veel succes buitenlandse investeerders aantrekt die het land als ideale productiebasis zien. Voorbeelden van deze landen zijn o.a. Korea, Japan, Singapore en Taiwan.

 

FOOD & HOTEL MARKT

Over de Vietnamese Food & Hotel markt kan o.a. het volgende worden gezegd:

 • 15% van het totaal jaarlijkse BBP wordt uitgegeven aan voeding
 • Er wordt een stijging van 10.9% verwacht binnen de voedingsindustrie in 2020
 • Vietnam behoort in de top 6 van ’s werelds meest aantrekkelijke retail markten in 2017
 • Voor het jaar 2020 worden er meer dan 20 miljoen internationale toeristen verwacht in Vietnam, dit is 10 miljoen meer dan de jaren daar voor

 

INFORMATIE OVER DE BEURS

 • 10e editie
 • 11.100 m2 beursvloer
 • 15.748 deelnemers
 • 630 bezoekende bedrijven
 • 20 nationale paviljoens
 • 12.842 professionele kopers
 • 389 vertegenwoordigers

Voor meer informatie zie Aankondiging Food & Hotel Vietnam

 

CONTACT EN VRAGEN

Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

Wilt u uw export naar China opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de HOFEX in Hong Kong, welke plaats vindt van 7 t/m 10 mei 2019!


WAAROM HONG KONG

 • Meest concurrerende en meest vrije economie ter wereld
 • De vierde stad in Azië met de meeste Michelin-sterren
 • Ongeëvenaarde locatie in het hart van Azië
 • Een van de meest snelst groeiende economieën, vanaf hier wordt de helft van de wereldbevolking binnen vijf uur bereikt
 • Eenvoudige belastingregels, zonder buitenlandse valuta controles
 • De logistiek en transportinfrastructuur is van wereldklasse, dit tegen goedkope leveringen


DE HOFEX

De HOFEX is de grootste beurs op het gebied van voeding/dranken, hotel, restaurant/foodservice uitrustig en leveringen/diensten binnen Noord-Azië. De 18e editie van de HOFEX wordt gehouden van 7 t/m 10 mei 2019 en vindt net zoals voorafgaande jaren plaats in het Hong Kong Convention and Exhibiton Centre. De beurs heeft een leidende rol in het verbinden van bedrijven en kansen tussen West- en Oost-Azië. De Nederlandse Export Combinatie (NEC) biedt bedrijven de mogelijkheid om deel te nemen aan dit evenement door middel van een Holland Paviljoen.

Voor meer informatie zie Aankondiging HOFEX 2019


CONTACT EN VRAGEN

Voor vooraanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.

 

De Nederlandse Export Combinatie (NEC) heeft een Holland Paviljoen georganiseerd op de SIAL Middle East (SIAL ME) welke plaats vond van 12 t/m 14 december 2017 in Abu Dhabi. De SIAL ME is onderdeel van het SIAL netwerk, het leidende en toonaangevende wereldwijde netwerk van shows gewijd aan de voeding- en drankenindustrie.

Middels deelname aan het Holland paviljoen werd de deelnemers de gelegenheid geboden om samen met collega-bedrijven potentiële zakenpartners te ontmoeten en diverse contacten te leggen. In het midden van een paviljoen was een lounge ruimte beschikbaar waar deelnemers aan tafel gesprekken konden voortzetten. Ook is er in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Dubai extra Holland branding geboden middels een flyer, die uitgedeeld kon worden aan bezoekers, en middels een banner. Dit was opgezet voor extra promotie van het Holland paviljoen.

Een aantal statistieken over de SIAL ME 2017;

 • Aantal standhouders: 900+
 • Landenpaviljoens: 30+
 • Aantal bezoekers: 16.000+ Aantal VIP topinkopers: 500

Na succesvolle voorgaande edities heeft de NEC in 2017 wederom een Holland paviljoen georganiseerd op de Growtech Eurasia in Antalya, Turkije. De beurs vond plaats van 29 november tot en met 2 december en in totaal namen 7 tuinbouwbedrijven deel.

De Growtech Eurasia is gericht op de Turkse markt én op het brede achterland en is erg internationaal georiënteerd. Er zijn o.a. exposanten en bezoekers uit de nabij gelegen Europese landen, het Midden-Oosten en Noord Afrika. De beurs is de afgelopen jaren sterk gegroeid en blijft een sterke groei in bezoekers, standhouders en in m2 van beursvloer doormaken.

Tijdens de beurs zijn zowel nieuwe als bestaande contacten ontmoet uit diverse landen. Met name is er veel contact gelegd met partijen uit Iran welke in Nederland zijn opgevolgd bij het matchmakingevent tijdens de daaropvolgende inkomende missie uit Iran.

Vanwege succes en de reeds grote interesse vanuit Nederland voor de volgende editie, zal de NEC in 2018 wederom een Holland paviljoen organiseren op deze beurs.
Voor meer informatie over de beurs en mogelijkheden voor 2018 kunt u contact opnemen met Joost van Dam – dam@nec.nl

De Nederlandse Export Combinatie heeft in samenwerking met Dutch Meat & Feed Centre een Holland Paviljoen georganiseerd op de 21e editie van de Food & Hotel China in Shanghai, die plaats heeft gevonden van 14 tot en met 16 november 2017.

De FHC biedt een goede platform voor voedsel-, drank- en horecabedrijven om hun stempel op deze regio te drukken. In totaal en verspreid over de 3 beursdagen, heeft de FHC 2017 91.301 bezoekers kunnen verwelkomen wat een toename is van 30% ten opzichte van de editie in 2016. Dit is een record brekende toename! Niet alleen was er een stijging in bezoekersaantallen, maar tevens in internationale standhouders en totale beursoppervlakte. Zo waren er in 2017 2.350 internationale standhouders uit meer dan 69 landen en regio’s en bestond de FHC uit een beursoppervlakte van 85.000 m2. Bovengenoemde punten heeft er toe geleid dat de FHC is uitgegroeid tot dé toonaangevende beurs voor internationale bedrijven die interesse hebben om hun producten in de Chinese markt te introduceren.

Quote: “We are delighted with the results of this year’s show. Not only with the increase in exhibitors but also the large numbers of buyers that attended from all over the country,” Stated Margaret Zhang, Deputy General Manager of the show organiser, UBM – China International Exhibitions Ltd.

Voor meer informatie over de beurs en mogelijkheden voor 2018 kunt u contact opnemen met Joost van Dam – dam@nec.nl 

Terugblik Holland Paviljoen FHC 2017

De Nederlandse Export Combinatie heeft ook in september 2017 weer een Holland Paviljoen georganiseerd op de Maison et Objet beurs, die plaats heeft gevonden van 8 tot en met 12 september 2017. De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal.

Ook dit jaar stond Het Holland Paviljoen weer in hal 7, de design hal. Het fraaie designpaviljoen heeft designers en design bureaus de gelegenheid geboden om zich te presenteren en potentiele klanten te ontmoeten en verdere contacten te leggen.

Het Holland Paviljoen was gelegen midden in de design area van de hal en had vanwege het hoge stand design (5 meter hoog) een uitstekende zichtlocatie. Er hebben 18 Nederlandse designers en designbureaus  deelgenomen aan het paviljoen. De drukste dagen van de beurs waren zaterdag en maandag en moesten alle zeilen bijgezet worden om de stroom aan geïnteresseerden te woord te staan.

In samenwerking met de Nederlandse Ambassade in Parijs is een succesvolle netwerkreceptie georganiseerd op zaterdag 9 september. Tijdens het netwerkevent konden de Nederlandse standhouders in contact komen met de genodigden vanuit de Ambassade, het Atelier Néerlandais, potentiele kopers, bezoekers en andere standhouders.

Voor meer informatie over de beurs kunt contact opnemen met Joost van Dam

Netwerkreceptie zaterdag 9 september
Deel van het Holland Paviljoen

     

Netwerkreceptie zaterdag 9 september

De Nederlandse Export Combinatie heeft voor de derde keer een Holland Paviljoen georganiseerd op de private label M.A.D.E beurs. Deze beurs vond plaats op 28 en 29 maart in Parijs, Frankrijk. Het collectieve paviljoen bestond uit 8 deelnemers, waarvan 6 food bedrijven (o.a. Savory Snacks, Sweets, Fresh Vegetables, Bakery and Cereals) en 2 non-food bedrijven.

Er waren veel inkopers aanwezig en met name de Franse retailers waren op zoek naar nieuwe Private label producten. De M.A.D.E had dit jaar ook een nieuw concept: de Degustation Section. Dit trok veel bekijks door de bezoekers. Als deelnemer/bedrijf kon je hiervoor in aanmerking komen. Hier waren 2 Nederlandse bedrijven voor genomineerd.

In 2018 zal de NEC weer een Holland Paviljoen organiseren. Heeft u vragen of interesse in deelname dan kunt u contact opnemen met Wendy Bakker of via 033 433 0131.

De Nederlandse Export Combinatie heeft een Holland Paviljoen georganiseerd op de Growtech Eurasia. Deze beurs vond plaats van 30 november tot en met 3 december in Antalya, Turkije. In 2016 heeft de NEC voor de vierde keer een collectieve deelname aan deze beurs georganiseerd.

De Landbouwraad van de Nederlandse ambassade te Ankara heeft ten tijde van de beurs een netwerkreceptie georganiseerd om de economische banden tussen beide landen in de sector verder te versterken.

img_4040

img_4053

De Saudi Agriculture beurs welke plaatsvond van 2 t/m 5 oktober bood wederom een groot aantal mogelijkheden aan de deelnemende Nederlandse bedrijven vooral in de tuinbouwsector. Vanwege de grote hoeveelheid geïmporteerde bevroren kip uit Latijns Amerika lag de bereidheid tot investeringen daar niet erg hoog. Een groot aantal bedrijven nam deel aan het door Holland+You financieel ondersteunde Holland paviljoen. Dit gaf de Nederlandse inzending een innovatieve en frisse “look”.

Ook vanuit andere regio’s was een groot bezoekersvolume aanwezig waarbij een aantal grote investeerders door de Nederlandse Landbouwattaché naar de stand werden uitgenodigd. Hierdoor konden enige offerte voorstellen worden opgeschreven. Sluitstuk van de deelname was het netwerk event op de Nederlandse Ambassade te Riyadh dat door een groot aantal Nederlandse bedrijven werd ondersteund en op een perfecte manier was georganiseerd.

“Wij komen de volgende editie terug” was dan ook een veel gehoorde uitspraak.

img_4357
Holland Paviljoen 2016
img_4362
Holland Paviljoen
img_4375
Saudi Agriculture beurs
img_4441
Holland Paviljoen
img_4411
Business Meeting op de stand

img_4512

De Nederlandse Export Combinatie heeft van 3 t/m 8 september 2016 een Holland Paviljoen op de Green Expo Teheran, Iran, georganiseerd. Parallel aan deze beurs werd door de NEC ook een studiebezoek in de regio’s Teheran en Shiraz georganiseerd voor geïnteresseerde Nederlandse Horti bedrijven.

Het Holland Paviljoen werd in opdracht van de Topsector Tuinbouw & uitgangsmaterialen georganiseerd en bestond uit 18 deelnemers, daarnaast stonden er nog 26 Nederlandse bedrijven over de gehele beurs verspreid. Voorts werd deze gehele vertegenwoordiging ondersteund met een grootse netwerk receptie vanuit de Nederlandse Ambassade te Teheran, welke door ruim 180 genodigden werd bezocht.

De beurs werd door de eerste maal georganiseerd door de organisatie HPP en was ondanks deze eerste editie geheel volgeboekt. De volgende editie zal dan ook georganiseerd worden op een ander gedeelte op het beursterrein waardoor er beschikking is over een groter aantal hallen.

De bezoekers van de Iraanse horti beurs bestonden vooral uit telers zelf maar ook uit bijvoorbeeld lokale agenten, consultants, of andere belangrijke spelers uit de markt.

De opzette oriëntatiereis bestond uit met name project bezoeken in de regio van Teheran en van Shiraz en  vooral om te ervaren hoe ver men reeds binnen de Iraanse horti sector is en ter inspiratie voor verdere productontwikkelingen voor deze markt. Zo zijn droogte, watertekorten, irrigatieoplossingen, dalend grondwaterniveau, zon intensiteit, belangrijke vraagstukken binnen deze markt.

We kunnen terugkijken op 2 succesvolle bezoeken/deelnames die de relatie tussen Nederland en Iran in de tuinbouwsector verder heeft versterkt.

 

Interesse in deelname in 2017? Neem dan contact op met Wendy Bakker of Joost van Dam.
Bekijk hier de agenda voor de geplande data van de beurs.

De Nederlandse Export Combinatie heeft een Holland Paviljoen georganiseerd op de Maison et Objet, die plaats heeft gevonden van 2 tot en met 6 september. De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal.

Het Holland Paviljoen stond ook dit jaar weer in de design hal. Het paviljoen heeft de deelnemers de gelegenheid geboden om samen met collega-bedrijven potentiele zakenpartners te ontmoeten en op de beurs contacten te leggen.

De locatie van de Holland Paviljoen was midden in de design area van de hal. Deze locatie bood bezoekers goed zicht op de producten van de deelnemers. Acht Nederlandse designers hebben met een eigen stand in het paviljoen deelgenomen.

Voor meer informatie over de beurs en mogelijkheden voor 2017 kunt u contact opnemen met Merit Temmink

img_3472
Paviljoen
20160902_163214
Holland Paviljoen – Maison et Objet 2016
20160903_112507
Holland Paviljoen – Maison et Objet 2016
img_3467
Paviljoen

De NEC is de Nederlandse agent van diverse internationale beursorganisaties. Nederlandse bedrijven die deel willen nemen of vragen hebben over één van deze beurzen kunnen zich richten tot ons. De NEC zorgt dat alle zaken, van het contract tot de stand inrichting, geregeld worden met de betreffende beursorganisatie. Op een aantal van deze beurzen wordt ook een Holland Paviljoen georganiseerd. Deze beurzen kunt u vinden onder ‘Holland Paviljoen’. Hieronder vindt u een overzicht van de beurzen die NEC representeert:

 • Food and Hotel Asia, Singapore (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • FHC China (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • HOFEX (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • F&H Vietnam (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • Zuid Korea (SFH) (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • F&H Indonesia (Overseas Exhibition Services Ltd)
 • ICFF New York (Reed)
 • Agroexpo Eurasia Izmir (Orion Ltd)
 • AgraME (Informa Exhibitions)
 • Saudi Agriculture (Riyad Exhibitions Company)
 • Global Forum for Innovations in Agriculture (Turret Media)

U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie over deze beurzen en de aanmeldingsformulieren voor deelname met een individuele of collectieve stand.