19 december 2017

18 t/m 20 juli: Holland Paviljoen – HOTELEX & Expo Finefood Indonesia

Wilt u uw export naar Indonesië opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan de HOTELEX & Expo Finefood Indonesia van 18 t/m 20 juli 2018!


WAAROM INDONESIË
De economie van Indonesië wordt dankzij een stijging in persoonlijke inkomens grotendeels gedreven door de toenemende consumptie van huishoudens. De sector die hier het meest van profiteert is de voedsel en dranken industrie. Dit biedt kansen voor o.a. Nederlandse bedrijven om hun producten te exporteren en te verkopen aan Indonesische consumenten. Op dit moment bedraagt de totale import van buitenlandse voedingsmiddelen al meer de 40 miljard dollar. Dit bedrag wordt verwacht te blijven stijgen. Ook wordt er gezegd dat Indonesië in 2030 tot de de top tien economieën van de wereld behoort.


HOTELEX & EXPO FINEFOOD INDONESIA

Na een groot succes op de Food & Hotel Indonesia (FHI) en de Food, Hotel & Tourism (FHT) in Bali, introduceren wij nu graag HOTELEX & Finefood Indonesia 2018. Deze beurs vindt plaats van 18 t/m 20 juli 2018 in de Jakarta International Expo en is voortgezet op het 26 jaar sterk gerenommeerde HOTELEX-merk. HOTELEX & Finefood Indonesië is het enige platform in het land dat een compleet overzicht biedt van internationaal food, dranken, food service en apparatuur.

Bekijk voor meer informatie de Aankondiging Hotelex – Finefood Indonesië


CONTACT EN VRAGEN
Voor vooraanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.