7 augustus 2018

Highlighted: FHA HoReCa Singapore

Na het succes in 2016 EN 2018 ook in 2020 weer deelname mogelijk!


Vanwege de alsmaar toenemende interesse in deze beurs heeft de organisatie besloten de FHA Singapore in twee verschillende beurzen op te splitsen:

  • FHA HoReCa (3-6 maart 2020) en de
  • FHA Food & Beverage (31 maart-3 april 2020) -> lees hier meer over de FHA Food&Beverage

 

FHA HoReCa
Deze beurs heeft uitsluitend een focus op de technologie en machinery in 5 segmenten, namelijk: bakkerij & patisserie, foodservice & hospitality equipment, hospitality style and technologie en koffie en thee. Ongeveer 48.000 professionals uit de gehele food & hospitality industrie zullen naar deze beurs komen om enerzijds de beurs te bezoeken en anderzijds te exposeren. De nieuwste trens en ontwikkelingen op het gebied van machinery en technologie zullen op deze beurs de revue passeren. Ontwikkelt uw bedrijf machinery en technologie dat zich richt op één van deze bovenstaande segmenten? Neem dan deel aan deze beurs! Deze beurs geldt als de grootste food & hotel beurs in Azië en trekt mensen vanuit de hele wereld. Een perfecte plek om uw exportmogelijkheden in Azië te onderzoeken en verkennen!

Bekijk voor meer informatie over de beurs, de kosten en deelname aan het Holland Paviljoen de aankondiging.

INTERESSE IN DEELNAME?
Meld je snel aan voor deelname middels onderstaande button! Vol = vol!

Aanmeldingsformulier

 

Meer weten over de beurs en uw kansen in Azië? of heeft u liever direct en persoonlijk contact met de Projectmanager over deelname, kosten, het Holland Paviljoen of eventuele andere vragen? Dan bent u bij Daan in goede handen! Bellen kan natuurlijk ook via 033 433 0131!

 

WAAROM DEELNEMEN AAN HET HOLLAND PAVILJOEN?

  • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
  • Mogelijk korting met missievoucher
  • Assistentie in voorbereiding van de beurs
  • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
  • Hoge zichtbaarheid door Holland branding