29 oktober 2020

Juni ’21: Foodbeurs Seoul

Exporteren naar Korea? Presenteer uw producten op uw eigen stand binnen het Nederland paviljoen tijdens de Seoul Food 2021!

Sectoren: Voedingsmiddelen en dranken (Food retail, Foodservice, Food ingredients, Food equipment)

 

SFH Seoul – De grootste voedingsmiddelen & dranken beurs voor Zuid-Korea. Een niet te missen kans voor exporteurs met ambities voor de Aziatische markt, en in specifiek voor Korea. Deze beurs brengt alle verschillende facetten van de voedselindustrie samen, van inkopers voor foodservice (hotelketens en restaurants), F&B groothandels en agenten, tot aan categorie managers van hypermarkten, supermarkten en E-commerce. De Seoul Food (SFH) biedt het totaalpakket voor de markt.

 

– 50.000 professionele bezoekers

– 80.000 m2 beursvloer

– 30+ landenpaviljoens

 

Facts & Figures: Korea is de op 3 na grootste economie van Azië en de op 11 na grootste van de wereld. De afzet van voedingsmiddelen in Korea had een waarde van 18,6 miljoen ton dat voort kwam vanuit 168 verschillende landen. In specifiek voor de voedingsmiddelenindustrie, deze is met 2,8% gestegen ten opzichte van 2018 en blijft een stijgende trend weergeven.

 

Alvast met potlood beursplannen maken voor 2021? Reserveer geheel vrijblijvend uw stand voor de Seoul Food 2021!

 

Wat te doen:

Reserveer nu alvast uw vierkante meters voor uw stand binnen het Nederland paviljoen, en;

– Sta bovenaan op de wachtlijst* voor de definitieve inschrijving. Dit wordt later dit jaar geopend! Wij nemen vroegtijdig met u contact op.

– Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in de markt en voor de Seoul Food 2021.

– Vang exportkansen op richting Zuid-Korea. Wij staan in contact met retailers, foodservice en de Nederlandse Ambassade.

Ik reserveer nu graag mijn stand 

 

*Gezien de gelimiteerde ruimte worden aanmeldingen gehonoreerd op volgorde van binnenkomst tot de limiet van het aantal m² bereikt is; Bij een reservering zal NEC contact opnemen bij het openen van de definitieve inschrijving.

 

De Nederlandse Export Combinatie handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.  Met aanmelden gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden NEC Seoul Food 2021.

 

Daan Busscher

daan@nec.nl

033-433 0131