20 juni 2019

Holland Paviljoen WorldFood Warsaw 21-23 april 2020

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 7e editie van het jaarlijkse WorldFood Warsaw. Deze beurs heeft de focus op voeding en drank en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Poolse kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Polen? Neem dan deel aan de Worldfood Warsaw!


Waarom Polen
Polen is een van de grootste staten in centraal Europa en telt rond de 38,5 miljoen inwoners. De Poolse economie groeit momenteel boven het verwachtte groeipercentage uit. Het BBP is eind 2018 gegroeid met 4,6% tegenover 3% uit 2016. Tegelijkertijd stijgt, dankzij overheid stimulus en een krappe arbeidsmarkt, ook de particuliere consumptie. De reële groei van het particuliere eindverbruik is eind 2018 gestegen met 4,8% ten opzichte van het voorafgaande jaar.

Waarom deelnemen aan het Holland Paviljoen

  • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
  • Mogelijk korting met missievoucher
  • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs
  • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
  • Hoge zichtbaarheid door Holland branding

Kosten en aanmelden
Voor kosten en aanmelden kunt u met ons contact opnemen.

Missievoucher
Indien u deelneemt aan het Holland paviljoen, komt u mogelijk in aanmerking voor een missievoucher ter waarde van maximaal € 1500,- van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deze voucher kan alleen worden aangevraagd bij deelname aan het Holland paviljoen en niet bij deelname met een individuele stand.
Mocht u interesse hebben in meer informatie omtrent de beursdeelname, dan kunt u contact opnemen met Steven Smit of via +31 (0)33 4330 131.