5 februari 2019

27 t/m 30 november – Holland Paviljoen Growtech Eurasia

Na de succesvolle edities van afgelopen jaren, kunt u via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) in 2019 wederom deelnemen aan het Holland paviljoen op de Growtech Eurasia. De 19e editie van deze beurs zal plaatsvinden van 27 t/m 30 november 2019 en biedt u een uitstekende mogelijkheid uw export richting Zuidwest-Azië en Zuidoost-Europa op te zetten of uit te breiden.

De Growtech Eurasia is de grootste agrarische beurs in Eurasia en Turkije en brengt diverse schakels in de industrie samen, van telers tot aan groothandels en distributeurs in het hart van de agrarische productie en export – Antalya. Met meer dan 90.000 bezoekers uit ruim 130 verschillende landen en 850 standhouders uit 30 landen is dit de aangewezen beurs voor uw product(en)!

De kosten voor verschillende stands kunt u opvragen bij de NEC. De standkosten worden gegeven inclusief standbouw en (standaard)standinrichting, ondersteuning tijdens de beurs, catering en collectieve publiciteit en promotie. Het is mogelijk om deel te nemen vanaf stands van 9 m2. Overige kosten zoals elektriciteit, reis en verblijf, tolk, e.d. komen voor rekening van de deelnemer.

Voor deelname of meer informatie zie de aankondiging of neem contact op met Joost van Dam.