19 december 2017

5 – 7 september: Holland Paviljoen FHI

Wilt u uw export naar India opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de Food & Hotel India!


HOSPITALITY INDUSTRIE INDIA
De hospitality industrie is in India een van de belangrijkste industrieën geworden. Op dit moment behoort de toerisme en hospitality sector tot de top tien sectoren van het land betreft het aantrekken van directe buitenlandse investeringen. Men verwacht dat India de komende vijf jaar het snelst groeiende land is binnen de hotel en toerisme sector. De hospitality sector wordt eind 2020 al verwacht te zijn gestegen met 9%. De redenen van deze groei zijn o.a. fiscale stimulans en beleidsmaatregelen van de Indiase overheid en de particuliere sector.


FOOD INDUSTRIE INDIA

India is ’s werelds zesde grootste food markt. Op dit moment bedraagt de voedselverwerking industrie van het land rond de US$130 miljard. Op dit moment wordt er per jaar ongeveer voor 460 miljoen ton aan food producten verhandeld van en naar India. Door globalisering wordt verwacht dat de internationale handel van food producten enkel verder toeneemt.


FOOD & HOTEL INDIA
De eerste editie van de FHI vindt plaats van 5 t/m 7 september 2018 in Mumbai, India. Mumbai is de financiële hoofdstad en het centrum van de hospitality industrie. De FHI wordt gezien als Indiaas grootste internationale b2b beurs op het gebied van food en hospitality. De beurs wordt georganiseerd door Asia UBM Allworld, welke de meest invloedrijke beurzen (o.a. FHA Singapore, HOFEX en Hotelex) in twaalf Aziatische landen organiseert binnen betreffende sectoren. De Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseert de Nederlandse deelname op deze beurs.

Bekijk voor meer informatie de Aankondiging FHI India 2018


VRAGEN EN CONTACT
Voor vooraanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.