27 december 2017

5 – 8 september: Holland Paviljoen – FHT

Ben u actief in de food en hospitality branch en wilt u uw export naar Thailand opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan de Food & Hotel Thailand (FHT) 2018! FHT biedt u de beste oplossingen voor het vinden van nieuwe ideeën, nieuwe zakelijke contacten, premium producten en hospitality oplossingen.


WAAROM THAILAND

Thailand is een van de meest ontwikkelde landen binnen Azië. Het land heeft de tweede economie van Zuidoost Azië en staat zowel bekend om zijn hospitality, mooie stranden, historische plekken, eco attracties, als zijn wereldberoemde keuken, goede infrastructuur en betaalbare accommodaties.

Het land kent met 68 miljoen inwoners een grote interne markt. Bangkok telt als hoofdstad alleen al rond de 10 miljoen inwoners. Thailand is een van ‘s werelds grootste trekpleisters; jaarlijkse komen er in grote getale reizigers van over de hele wereld. Het toeristenaantal blijft stijgende. Voor het jaar 2018 worden er alleen al 33 miljoen toeristen verwacht. Met deze constante toename aan toeristen zet Thailand zich in voor een food en hospitality industrie van wereldklasse. Het aantal hotels, restaurants, resorts, winkelcentrums en F&B winkels blijft massaal uit de grond schieten.

 

DE FHT

  • De FHT 2018 is de leidende internationale beurs voor premium food en hospitality business in Thailand en de regio.
  • De beurs bestaat reeds 25 jaar
  • Trekt meer dan 30.000 bezoekers uit 58 verschillende landen
  • Beschikt over meer dan 370 standhouders uit 30 verschillende landen
  • Best bekende beurs binnen de sector waar men F&B en hospitality producten kan vinden
  • De beurs met de meeste support uit de markt

Voor meer informatie zie Aankondiging FHT 2018

 

CONTACT EN VRAGEN

Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen via info@nec.nl of telefonisch via 033-433 0131.