9 januari 2019

9 t/m 12 september: Sahara Agricultural Exhibition Egypt

De twee beursorganisaties EXPO en Informa bundelen hun krachten om de 32e editie van Sahara Agricultural in Egypte tot de grootste tot nu toe te maken. Dit is HET platform om de markten in Noord Afrika te bewerken. Dit jaar zal er met een Holland inzending speciale focus op de aardappelsector zijn. Maar ook bedrijven uit andere sectoren zijn welkom.


 

SAHARA 2019
Naar de Sahara beurs komen partijen die de complete agrarische sector bestrijken. EXPO en Informa bieden beursdeelnemers een geweldige mogelijkheid om;
– nieuwe klanten te ontmoeten
– nieuwe producten of diensten te introduceren
– nieuwe business te genereren
– inkomsten te genereren
– agrarische trends, -ideeën en- innovaties op te doen.

Er komen meer dan 20.000 bezoekers naar de beurs.  Informa is de grootste beursorganisatie op het gebied van agrarische events ter wereld en biedt een professionele organisatie, uitstekende wervingsprogramma’s voor bezoekers en PR mogelijkheden. Ook wordt een volledig programma van seminars en workshops aangeboden met een brede keus aan onderwerpen. Beursdeelnemers kunnen zich presenteren met innovatieve technologie, ontwikkelingen en trends.

 

Bekijk voor meer informatie over de beurs, deelname aan een Holland Paviljoen en Sahara de aankondiging of neem contact op met Joost van Dam of via 033 433 0131

Voor deze beursdeelname kunt u mogelijk gebruik maken van een SIB-missievoucher ter waarde van maximaal €1.500,- die verstrekt wordt door RVO.

 

AANMELDEN
U kunt zich aanmelden tot 1 juni 2019 via het Aanmeldformulier Sahara Agricultural, dit formulier kunt u opsturen naar Joost van Dam …… First come first serve.