4 mei 2017

8 t/m 12 september: Holland Paviljoen Maison et Objet Parijs

De NEC is momenteel bezig met de voorbereidingen voor een Paviljoen op de Maison et Objet 2017.


Na eerdere edities in 2014, 2015 en 2016 zal er ook in 2017 een Holland Paviljoen worden opgezet. De Maison et Objet is verdeeld in diverse sectoren. Het paviljoen bevindt zich in hal 7; de design hal.

 

De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal. De beurs staat positief bekend om het hoge aantal orders dat op de stands geschreven wordt. De belangrijkste sectoren tijdens de show zijn design, mode, textiel en interieur.

 

Deelname
Producten die getoond worden moeten goedgekeurd worden door de beursorganisatie. Deze selectie is bindend.
Deelname aan het paviljoen is mogelijk met een minimale stand van 6 m2. Deelname en de wensen en mogelijkheden voor het aantal m2 gaat in overleg met Joost van Dam en op volgorde van aanmelding.

 

Kosten
De kosten bedragen €750,- per m2. Dit is inclusief stand, standbouw, registratie bij de beurs, vermelding in catalogus, organisatie stand en deelname.
Mogelijk komt u in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €1500, die als korting gebruikt kan worden.

 

Meer informatie en aanmelden?
Neem voor meer informatie of vragen contact op met Joost van Dam of via 033-4330131. Bekijk voor meer informatie de website van de organisatie of de aankondiging.

Het Paviljoen voor september 2017 is volgeboekt. Interesse in deelname september 2018? Neem dan contact op met Joost van Dam of Marieke Kock