25 september 2018

7 maart: Holland Paviljoen WorldFood Warsaw

Geïnteresseerd in de Poolse food markt? Doe dan mee aan het Holland Paviljoen op de WorldFood Warsaw van 7-9 maart 2019!


WAAROM EEN HOLLAND PAVILJOEN?

  • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
  • Mogelijk korting met missievoucher
  • Assistentie in voorbereiding en tijdens de beurs
  • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
  • Hoge zichtbaarheid door Holland branding

Via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) kunt u deelnemen aan het Holland Paviljoen op de 6e editie van het jaarlijkse WorldFood Warsaw. Deze beurs heeft de focus op voeding en drank en biedt u de mogelijkheid om face-to-face in contact te komen met Poolse kopers. Wilt u uw export uitbreiden naar Polen? Neem dan deel aan de Worldfood Warsaw!

 

POOLSE FOODSECTOR
Kom door middel van de WorldFood in contact met potentiële Poolse klanten die actief op zoek zijn naar uw producten:

  • In verband met de stijging van particuliere consumptie binnen Polen, zijn ook in het specifiek de uitgaven aan de voedingsmiddelen en drankenindustrie toenemende. De voedingsdetailhandel bedraagt op dit moment $52 miljard in Polen. Dit bedrag is verwacht te stijgen naar $62 miljard in 2020. Oorzaken hiervan liggen in de stijging van het inkomen, diversificatie van smaak en toenemende import.
  • Binnen Polen stellen voedingsconsumenten steeds grotere eisen aan het kiezen van foodservice. Niet alleen richten Polen zich steeds op meer de kwaliteit van eten, maar ook de locatie, de service en de sfeer worden steeds belangrijker. Tevens wordt er steeds meer nadruk gelegd op de oorsprong van producten; waaronder de aanwezigheid van organische ingrediënten, ingrediënten zonder allergenen of vegetarische maaltijden.
  • De Poolse vraag naar internationale smaken neemt toe, steeds meer Polen reizen overzee wat resulteert in vraag naar Europese smaken. Bovendien is er een sterke vraag naar innovatie binnen Polen. De Poolse bevolking staat open voor nieuwe smaakcombinaties, experimentele smaken en producten die iets nieuws brengen.

 

MEER WETEN?

Lees de uitgebreide aankondiging voor meer informatie over deelname aan het Holland Paviljoen, de m2, de kosten en mogelijkheden met de missievoucher en de Poolse markt. Voor vragen en deelname kunt u altijd contact opnemen met de Projectmanager Wendy Bakker of telefonisch via 033 433 0131.