25 oktober 2017

6 t/m 8 maart: Holland Paviljoen AgraMe Dubai

De AgraME, welke zich richt op agroproducten en diensten, is de grootste handelsbeurs binnen zijn sector in de MENA regio. Wilt u zich focussen op deze regio? Neem dan, via de Nederlandse Export Combinatie (NEC), deel aan de vijftiende editie van de jaarlijkse AgraME beurs in Dubai en kom in contact met potentiele afnemers en distributeurs binnnen deze kansrijke markt!

 


 

KANSEN BINNEN DE MENA REGIO
De meeste landen binnen de MENA regio hebben een grote en nog steeds groeiende jonge bevolking die open-minded en nieuwschierig is. Deze regio vormt een groeimarkt. De basisvoorzieningen voor de agrarische sector zijn aanwezig: landbouwgrond en goedkope arbeidskrachten. Echter, de technologie om extra waarde toe te voegen ontbreekt. Beursdeelname aan de AgraME biedt Nederlandse bedrijven de mogelijkheid om in te spelen op de benodigdheden binnen deze landen.

 

AGRAME 2018
De afgelopen vijftien jaar heeft de AgraME enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de landbouwindustrie binnen de MENA regio. Officieel ondersteund door het ministerie van klimaatverandering van de VAE is de AgraME het grootste en langslopende landbouwevent om commerciële contacten op te doen binnen de regio. De focus van de beurs ligt op de volgende vijf nauw verbonden sectoren: agribusiness, gevogelte/vee, visserij/aquacultuur, bloementeelt en het nieuw gelanceerde machines/benodigdheden. Deze nieuwe toevoeging is geïntroduceerd met het oog op de groeiende markt voor landbouwmachines en technologie in het Midden-Oosten.

 

KOSTEN EN AANMELDEN
De kosten per m2 zijn afhankelijk van de standgrootte. Er wordt eenmalig een bedrag van €500,- berekend voor ‘Holland’ stand decoratie. Voor deze beursdeelname kunt u mogelijk gebruik maken van een missievoucher ter waarde van maximaal €1.500,- welke verstrekt wordt door de RVO.

U kunt zich aanmelden tot 15 november 2017 via het digitale  aanmeldformulier. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Aanmeldingsformulier

 

VRAGEN EN CONTACT
Mocht u vragen hebben en/of meer informatie willen omtrent deelname, dan kunt u contact opnemen met Joost van Dam of via +31 (0)33 4330 131.
Bekijk voor meer informatie AgraME 2018 Aankondiging.