11 juli 2018

5 – 7 maart: Holland Paviljoen AgraMe

Wilt u zich focussen op deze regio? Neem dan, via de Nederlandse Export Combinatie (NEC), deel aan de vijftiende editie van de jaarlijkse AgraME  beurs in Dubai en kom in contact met potentiële afnemers en distributeurs binnen deze kansrijke markt!


 

AGRAME 2019
De afgelopen vijftien jaar heeft de AgraME enorm bijgedragen aan de ontwikkeling van de landbouwindustrie binnen de MENA regio. Officieel ondersteund door het ministerie van klimaatverandering van de VAE is de AgraME het grootste en langstlopende landbouwevent om commerciële contacten op te doen binnen de regio. De focus van de beurs ligt op de volgende vijf nauw verbonden sectoren: agribusiness, gevogelte/vee, visserij/aquaculture, bloementeelt en het nieuw gelanceerde machines/benodigdheden. Deze nieuw toevoeging is geintrodueerd met het oog op de groeiende markt voor landbouwmachines en technologie in het Middel Oosten. 82% van de standhouders was internationaal; 95 % van de bezoekers vond de beurs interessant voor hun bedrijfsactiviteiten. Ca. 90% van de bezoekers komt zeker in 2019 weer naar de beurs.

 

WAAROM DEELNEMEN AAN HET HOLLAND PAVILJOEN?

  • Eigen stand in collectief Holland paviljoen
  • Mogelijk korting met missievoucher
  • Assistentie in voorbereiding van de beurs
  • Ervaring uitwisselen met andere deelnemers
  • Hoge zichtbaarheid door Holland branding

 

Bekijk voor meer informatie over de MENA regio, de AgraMe, deelname aan de beurs, kosten en overige informatie de aankondiging

 

AANMELDEN
Benieuwd naar uw kansen in de MENA regio? Meld u zich dan aan voor 28 december 2018

Aanmeldingsformulier

U gaat bij aanmelding akkoord met de Algemene Voorwaarden 

 

VRAGEN EN CONTACT
Mocht u vragen hebben en/of meer informatie willen omtrent deelname, dan kunt u contact opnemen met Joost van Dam of via +31 (0)33 4330 131.