17 januari 2020

4-8 September ’20: Dutch Design Pavilion Maison et Objet Paris

De NEC organiseert wederom een Dutch Design Paviljoen op de Maison et Objet 2020 september editie.
Na eerdere edities vanaf 2014 t/m 2019 zal ook in 2020 van 4 t/m 8 september een Paviljoen worden opgezet.

De Maison et Objet Paris is een prestigieuze designbeurs die twee keer per jaar plaatsvindt. Met ruim 3100 exposanten en 80.000 bezoekers is deze beurs één van de grootste design beurzen internationaal.
De beurs staat positief bekend om het hoge aantal orders dat op de stands geschreven wordt. De belangrijkste sectoren tijdens de show zijn design, mode, textiel en interieur.

DEELNAME:

De Maison et Objet is verdeeld in diverse sectoren. Het paviljoen sluit aan bij het M&O concept TODAY: “ Contemporary lifestyles: already iconic and emerging designers combine originality and innovation, boldly embodying the essential spirit of our times with added audacity” (hal 6).
Producten die getoond worden moeten goedgekeurd worden door de beursorganisatie en de NEC. Deze  selectie is bindend. Deelname aan het paviljoen is mogelijk met een minimale stand van 6 m2. Deelname, de wensen en mogelijkheden voor het aantal m2 gaan in overleg met de NEC en op volgorde van aanmelding.

KOSTEN?
De kosten bedragen €750,- per m2. Dit is inclusief stand, standbouw, registratie bij de beurs, vermelding in catalogus, organisatie stand en deelname.
Mogelijk komt u in aanmerking voor een missievoucher van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland t.w.v. maximaal €1500, die als korting gebruikt kan worden. Meer informatie hierover is op te vragen bij Sabrina Pauwels van de NEC.

DEELNEMEN?
Wilt u zich aanmelden? Dat kan door het aanmeldformulier op te sturen naar Sabrina Pauwels of telefonisch 033 433 0131.

Door zich aan te melden verklaart u akkoord te gaan met de algemene voorwaarden geldend voor deze beurs

 

Toch nog vragen of twijfels?
Dan kunt u met Sabrina Pauwels contact opnemen om opties en mogelijkheden te bespreken.