12 september 2017

4 november: handelsmissie naar VAE & Oman

Handelsmissie VAE (Abu Dhabi),

en bij voldoende belangstelling Oman

3-8 november 2017


Bent u een ondernemer en heeft u interesse in de sportmarkt in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman? Ga dan mee met een uitgaande missie naar de VAE! Bij voldoende belangstelling wordt de missie verlengd met een bezoek aan Oman. De missie heeft een focus op (toelevering aan) sportinfrastructuur, training en deelname van vrouwen aan sport met een specifieke focus op voetbal.

 

De NEC organiseert deze missie in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Deelname aan deze missie biedt Nederlandse bedrijven ingangen bij de overheid en bedrijven in de Emiraten en Oman, inzicht in de kansen en mogelijkheden in de markt en een kennismaking met potentiële zakenpartners. Het programma bestaat o.a. uit deelname aan “The 4th International Conference of Sports for Women”, individuele matchmaking, bezoeken aan bedrijven, organisaties en projecten in de desbetreffende sectoren, een seminar en een netwerkreceptie.

 

ACHTERGRONDINFORMATIE
Vrouwensport in de VAE is sterk in opkomst. Er zijn meer mogelijkheden gekomen voor vrouwen om te sporten. Beweging wordt door de lokale overheid sterk gepromoot, vooral ook in het kader van preventie van diabetes en obesitas in de VAE. Omdat de sportparticipatie toeneemt, is er ook een grotere behoefte aan sportfaciliteiten en kennis over sport en gezonde voeding. Mannen en vrouwen sporten gescheiden. Daardoor neemt specifiek de behoefte aan sportfaciliteiten voor vrouwen toe. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die actief zijn op het gebied van (toelevering aan) sportinfrastructuur en sport voor vrouwen. Ook in Oman zijn er kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven op het gebied van sport.

 

KOSTEN
De kosten voor deelname aan de handelsmissie bedragen €450,- excl. btw. Dit is inclusief individuele matchmaking, bedrijfsbezoeken, en netwerkreceptie. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

 

CONTACT EN AANMELDEN
Lees hier de gehele aankondiging of neem bij vragen of meer informatie contact op met Joost van Dam of via 033 433 0131.
Bekijk ook de website van het RVO voor meer informatie en meld u aan!