29 oktober 2019

29 november: Matchmakingevent Armenië Zuivelsector

Wilt u in contact komen met de delegatie?
Dat kan tijdens het matchmakingevent op vrijdag 29 november 2019. De delegatie bestaande uit zuivelboeren en zuivel processors komen graag in contact met Nederlandse toeleveranciers, know-how en zuiveltechnologie. Dit is de gelegenheid waar u individuele gesprekken kunt hebben met één of meerdere Armeense bedrijven. In de profielenlijst stellen de bedrijven zich graag voor en leggen ze uit waar ze op zoek naar zijn.

Tijdstip / programma

Matchmaking event
13.30Inloop + welkom
14.00 – 16.30Matchmakingevent
16.30 – 17.30Netwerkreceptie

Locatie
In het midden van het land, nader te bepalen.

Aanmelden
Aanmelden voor matchmaking kan door het aanmeldformulier in te vullen en te sturen naar dam@nec.nl Aanmelden kan tot 8 november 2019 en er zijn geen kosten aan verbonden.

Achtergrond
Het doel van deze missie is om kennis te verhogen en inspiratie op te doen door de 10 Armeense bedrijven bestaande uit zuivelbedrijven en zuivelprocessors en een medewerker van CARD en van het Ministerie van Economie.

Het blijkt dat de Armeense zuivelsector veel groeipotentieel heeft mits een aantal problemen kan worden opgelost. Zo is verbetering mogelijk in verschillende delen van de zuivelwaardeketen: voederproductie en -verwerking, veldmachines, diervoeding, huisvesting van dieren, automatisering, diergezondheidszorg en melkprocessen. De delegatie is onder ander opzoek naar moderne productielijnen m.b.t. kaas/melk, nieuwe technologieën in de gehele zuivelsector en informatie over (nieuwe) medicijnen. Ook willen ze investeren in machines & equipment zodat ze hun professionaliteit kunnen verhogen. Zie de Profiles Delegation – Dairy Armenia voor meer informatie.