23 januari 2020

UITGESTELD 27-29 augustus ’20: African Dairy Conference & Exhibition

De Afrikaanse conferentie en beurs die zich volledig gericht op de zuivelsector. U kunt via de Nederlandse Export Combinatie (NEC) in 2020 voor het deelnemen aan het Nederlandse paviljoen tijdens de AFDA. De 16e editie van deze beurs biedt u een uitstekende mogelijkheid uw export richting Oost-Afrika op te zetten of uit te breiden.


Ontwikkelingen in Oost-Afrika

Waarom deelnemen aan een Nederlands Pavilion?

  • Eigen stand met banner
  • Mogelijk korting met RVO missievoucher
  • Assistentie bij voorbereiding en tijdens de beurs
  • Hoge zichtbaarheid door Netherlands branding
  • Extra PR

 

De zuivelsector in Oost-Afrika blijft in een zeer snel tempo groeien. Dit blijkt uit de toenemende dierenpopulatie, melkproductie, verwerkingscapaciteit en differentiatie van zuivelproducten. In Oost-Afrika is meer dan 70% van de huishoudens afhankelijk van de landbouw. Ontwikkeling van de zuivelsector is de beste manier om het gemiddeld inkomen te laten stijgen. Door de snel groeiende zuilvelsector in Oeganda (en Oost Afrika) is de vraag naar automatisering van verwerking van producten flink toegenomen. Nederland heeft op dit gebied een goede reputatie. Met de deelname aan de AFDA speelt u hierop in.

KOSTEN
Deelnamekosten zijn €2995 exclusief BTW enverige kosten zoals reis en verblijf, tolk, e.d. komen voor rekening van de deelnemer.

Inclusief:
– Stand van +/- 9m2 op het Netherlands Pavilion
– Standbouw en (standaard) standinrichting
– Netherlands branding
– Ondersteuning voor en tijdens de beurs als ook promotie

Voor de beurs en missie is het onder voorwaarden mogelijk een voucher ter waarde van 50% van de deelnemerskosten (met een maximum van €1.500,-) te gebruiken die verstrekt wordt door RVO. Neem voor meer informatie hierover contact op met Sabrina Pauwels.

JA, ik  neem graag deel aan de AFDA-beurs en/of missie.       

Met deelname gaat u akkoord met de algemene voorwaarde.
Heeft u vragen over deze beursdeelname? Neem dan contact op met Joost van Dam of via 033-4330131