3 juli 2017

24 maart: handelsmissie Chili Tuinbouw

Wilt u uw export uitbreiden naar Chili? Ga dan mee op handelsmissie!

24 – 28 maart 2019


TUINBOUWSECTOR CHILI
In de afgelopen jaren heeft de tuinbouwsector één van de hoogste groeipercentages getoond met een toename van 18% in waarde. De verwachting is dat dit percentage de komende jaren nog verder zal toenemen. Uitdagingen in Chili zijn bijvoorbeeld het gebrek aan gekoelde transportmiddelen, opslagmogelijkheden voor producenten en van kennis. Technische ontwikkeling, kennis en innovatie zijn daarom noodzakelijk voor de verdere ontwikkeling van de Chileense markt. Een goed moment voor Nederlandse toeleveranciers om via deze handelsmissie de kansen te inventariseren en contacten te leggen.

  • Chili is een exportgericht land en biedt hierdoor vele mogelijkheden voor Nederlandse ondernemers.
  • De landbouwgrond in Chili is schoon, dankzij de natuurlijke barrières en het feit dat de sector erg jong is.
  • Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan duurzame verpakkingen. Ook de Chileense overheid houdt zich hier actief mee bezig

 

WAAROM DEELNEMEN AAN DEZE MISSIE?
  •  Je komt in contact met mogelijke partners en afnemers, gebaseerd op jouw profiel
  •  Je hebt gesprekken met relevante  lokale partijen en overheden
  •  Je doet kennis op over de markt
  •  Je wisselt ervaringen uit met de andere deelnemers

 

MET WIE WERKEN WE SAMEN?

Voor de organisatie met deze handelsmissie werken we samen met een lokale partner. Deze partner heeft uitgebreide kennis over de sector en organiseert matchmaking en bezoeken aan relevante private en publieke partijen in Chili. Ook wordt er door de NEC actief samengewerkt met de ambassade in Santiago.

 

MEER INFORMATIE OF AANMELDEN?

Bekijk voor meer informatie over het programma en de kosten de aankondiging van deze missie. Voor aanmelding en vragen kunt u contact opnemen met Wendy Bakker of telefonisch via 033-433 0131.

AANMELDEN:

Aanmeldingsformulier
Lees hier de algemene voorwaarden.