2 februari 2017

22 t/m 24 mei: Handelsmissie Iran

De Nederlandse Export Combinatie organiseert een uitgaande missie naar Iran voor ondernemers binnen de Food(retail)sector. Belangrijk onderdeel van de missie is het bezoek aan de Iran Food + Hospitality beurs te Teheran.

De missie wordt georganiseerd om Nederlandse bedrijven uit de foodsector kennis te laten maken met de Iraanse markt. Het programma bestaat uit bezoeken aan bedrijven en organisaties uit de sector, een bezoek aan de Food + Hospitality beurs te Teheran, store checks, netwerk receptie i.s.m. de Nederlandse Ambassade en individuele matchmaking. Nu de internationale sancties voor Iran steeds verder afnemen is de verwachting dat het toerisme naar Iran sterk zal groeien. Om hier op in te spelen worden nieuwe hotels en restaurants gebouwd of gemoderniseerd. Dit biedt goede kansen voor Nederlandse bedrijven in de food + foodservice sector. Deelname aan de missie geeft bedrijven de kans om de mogelijkheden voor de eigen producten in de Iraanse foodsector te ontdekken.

Waarom deelnemen aan een missie naar Iran?

  • De sancties voor Iran nemen steeds verder af
  • Grote en jonge interne markt met groeiende vraag naar Westerse producten
  • Hoort bij 20 sterkste economieën ter wereld
  • Verwachte groei BBP tussen 5-8% in 2016-2020

 

Heeft u interesse in deelname aan deze reis of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Wendy Bakker of via 033-433 0131. Bekijk voor meer informatie de aankondiging.
Voor aanmelden:

Aanmeldingsformulier