14 maart 2019

21 oktober: Holland Paviljoen Saudi Agriculture

De Saudi Agriculture Exhibition 2019 is de grootste beurs in Saoedi-Arabië, welke zich richt op de agrarische sector, pluimveesector, aquacultuur en duurzame tuinbouwtechniek. Wilt u uw export

opzetten en/of uitbreiden naar Saoedi-Arabië en meer inzicht krijgen in deze snel groeiende markt? Neem dan deel aan de 38e editie van 21 t/m 24 oktober tijdens de jaarlijkse Saudi Agriculture Exhibtion.


Saudi Agriculture 2019
Dit jaar vindt de 38e editie plaats van de Saudi Agriculture Exhibition, waar vrijwel alle relevante partijen in de agro-food business bij aanwezig zullen zijn: agenten, dealers, distributeurs, kennisinstellingen en overheden vanuit Saoedi-Arabië en de rest van de regio. Daarnaast zal de beurs inspelen op belangrijke ontwikkelingen in de sector zoals: efficiënte technologie voor watergebruik en besparing, groeiende interesse in de pluimveesector en het verkrijgen van kennis en de aanschaf van equipment voor een duurzame tuinbouw. Ook komt er meer focus op de aquacultuur sector, processing- and grading machines, post-harvest oplossingen en verpakkingsmaterialen. Deze nieuwe toevoegingen is geïntroduceerd met het oog op de groeiende markt voor landbouwmachines en technologie in het Middel Oosten.

Holland Paviljoen
De kosten per m2 zijn afhankelijk van de gewenste stand grootte. Er wordt eenmalig een bedrag van EUR 750,- berekend voor het ‘Holland’ pakket met daarin o.a. promotie, netwerkrecepties, extra Holland branding enz. Voor deze beursdeelname kunt u mogelijk gebruik maken van een missievoucher ter waarde van maximaal EUR 1.500,- welke verstrekt wordt door RVO.

Voor meer informatie over de sector, het land en de kosten- en stand opties kunt u de aankondiging lezen of neem contact op met: Joost van Dam of via 033 433 0131.

Meld je nu aan voor deze beurs!

Aanmeldingsformulier