19 juni 2018

Vooraankondiging: Inkomende handelsmissie Pakistan Zuivel

Een Pakistaanse delegatie uit de Sindh Provincie, bestaande uit 6 overheidsvertegenwoordigers (o.a. van de Livestock Department) en 2 grote zuivel bedrijven, zal in augustus 2018 een bezoek brengen aan Nederland. De delegatie wordt geleid door het Hoofd van de Livestock Department van Sindh Provincie, Pakistan.

 

Achtergrond
De Livestock department, Government of Sindh, Pakistan is aan het plannen om de “Dairy Enterprise Chain”  in de Sindh Provincie te ontwikkelen en om verbeteringen aan te brengen in “dairy farm management and milk marketing patterns”. In dit verband zal de delegatie van senior officials en 2 grote boerenbedrijven Nederland bezoeken om zuivel experts en toeleveranciers te ontmoeten. Doel van de missie is het afnemen van services en producten van Nederlandse toeleveranciers en zodoende de melk productie te verhogen en de dairy supplychain te versterken van de boerderij tot en met de consumenten verkoopkanalen.

 

Wilt u de delegatie ontvangen en de mogelijkheden bespreken?

Neemt u dan contact op met Joost van Dam via info@nec.nl of via 033-4330131.

 

Meer informatie of vragen?

Bent u op zoek naar meer informatie over de missie of over de deelnemers, neem dan contact op met Joost van Dam van de Nederlandse Export Combinatie via 033 433 0131 of info@nec.nl

Deze missie wordt uitgevoerd door de Nederlandse Export Combinatie in opdracht van Sindh Province en in samenwerking met VetEffecT.