2 juli 2020

2-5 maart ’21: FHA F&B Singapore

Neem deel aan de grootste internationale Food & Beverage showcase in Zuid-Oost Azie!

De FHA Singapore is de meest toonaangevende internationale (B2B) vakbeurs in Zuid-Oost Azie met veel internationale belangstelling en opgesplitst in twee edities: de FHA Horeca (2022) en de FHA F&B (2021).
Enkele cijfers van de voorgaande editie:
-Meer dan 43.000 professionele bezoekers uit ruim 100 landen,
-Zo’n 2.000 exposanten uit 70 verschillende landen wereldwijd,
-54 landen paviljoens, waaronder ook het Holland Paviljoen.

Door de snelle opkomst van het Corona virus begin dit jaar (2020) heeft de beursorganisatie gelijk besloten de beurs uit te stellen van 31 maart – 3 april 2020 naar 2 – 5 maart 2021. Bezoekers, standhouders en wij als organisator van het Nederlands paviljoen staan dan ook te popelen om in 2021 een geweldige editie neer te zetten. Een compleet vernieuwd paviljoen met body en aantrekkingskracht, voorzien van ‘NL Netherlands’ branding! Top locatie in hal 5 waar geen bezoeker omheen kan en voor u de gateway naar de rest van Azië kan bieden!

 

Sectoren vertegenwoordigd op de FHA F&B:

  • Food & Beverage
  • Food Ingredients
  • Food Processing & Packaging Technology
  • Wines & Spirits

Deze link brengt u naar de uitgebreide lijst van de sectoren vertegenwoordigd. Alvast een kijkje nemen: https://youtu.be/nYSsMw5GqkE

Hoe kunt u deelnemen?
De Nederlandse Export Combinatie handelt als de exclusieve agent in Nederland voor Informa Markets (beursorganisator) en faciliteert uw individuele deelname aan deze beurs en organiseert het Nederlands Paviljoen.
Mee gaan in ons enthousiasme en deelnemen aan de FHA F&B Singapore? Wees er snel bij want de ruimte is gelimiteerd en er is momenteel veel animo van het Nederlandse bedrijfsleven om deel te nemen!
Gezien deze gelimiteerde ruimte en de al deelnemende exposanten uit de 2020 editie worden aanmeldingen gehonoreerd op volgorde van binnenkomst en beschikbaarheid van ruimte.

Voor deelname prijzen, het aanmeldformulier + algemene voorwaarden en een beursprogramma’s op maat bent u bij Daan Busscher (NEC) in goede handen. Hij helpt u graag op weg!

Aanmelden vóór 1 december (nog 2 plekken beschikbaar!)

Daan Busscher
daan@nec.nl
033-433 0131