16 augustus 2017

19 t/m 21 april: Iran Green Trade Fair (IGTF)

TEVENS ORGANISEREN WIJ VOORAFGAAND EEN HANDELSMISSIE VAN 16 – 18 april


Wilt u uw export naar Iran opzetten of uitbreiden? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen op de

Iran Green Trade Fair!


TUINBOUW SECTOR IRAN
De Iraanse overheid geeft hoge prioriteit aan de agrarische sector. Voedselzekerheid en voedselveiligheid staan hoog in het vaandel. Ook wordt veel aandacht besteed aan het verbeteren van de land- en
tuinbouwproductiviteit en het optimaliseren van de waterefficiëntie in het land. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven actief in de tuinbouwsector, zeker nu de economische sancties tegen Iran voor een groot
deel zijn opgeschort.. Een goed moment om deel te nemen aan het Paviljoen!

  • De tuinbouw wordt beschouwd als een van de belangrijkste industrieën van de Iraanse economie. Mede door de gunstige klimatologische omstandigheden groeit er een breed scala aan gewassen.
  • Iran kampt in toenemende mate met watertekort. Men heeft lokaal behoefte aan slimme en sterk ontwikkelde Nederlandse tuinbouw oplossingen.

 

HOLLAND PAVILJOEN
De Iran Green Trade Fair (IGTF) vindt plaats van 19 tot en met 21 april 2018 in Teheran. U neemt deel met een individuele stand in het Holland paviljoen. Hierdoor kunt u gebruik maken van
collectieve voordelen als Holland Branding en PR en tevens een eigen uitstraling creëren in uw stand. De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen en de beschikbare stand afmetingen worden binnenkort bekend gemaakt.

 

HANDELSMISSIE
Tevens wordt er voorafgaand aan de beurs een handelsmissie georganiseerd met veldbezoeken in Esfehan en Tehran van 16 t/m 18 april. In Esfehan zal ook een Holland Horti Seminar worden georganiseerd.

 

CONTACT EN VRAGEN
Projectleider is Joost van Dam. Voor vragen en/of aanmelding kunt u contact opnemen met Joost of bel met 033-433 0131.  Bekijk voor meer informatie over de handelsmissie en/of het Holland Paviljoen de aankondiging.
Aanmelden kan via onderstaand aanmeldformulier, lees voor aanmelding algemene voorwaarden.

 

Aanmeldformulier Holland Paviljoen: (tevens vermelden of u ook wilt deelnemen aan de handelsmissie)

Aanmeldingsformulier