20 augustus 2018

19 – 22 november: Handelsmissie naar Georgië

Wilt u uw export opzetten of uitbreiden naar Georgië? Wilt u de kansen verkennen, individuele gesprekken voeren met potentiële klanten en netwerken opzetten? De Ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden biedt u een effectieve handelsmissie met een bezoek aan de Agro EXPO!


KANSEN VOOR DE AGRARISCHE SECTOR IN GEORGIË

Dankzij het in 2016 afgesloten ‘Deep and Comprehensive Free Trade Area-Agreement‘ (DCFTA) tussen Georgië en de EU is de Georgische markt opengesteld voor Nederlandse producten. De agrarische sector is één van de belangrijkste sectoren van Georgië. Vanwege de toegenomen gerichtheid op kwaliteitsverbetering en export is professionalisering van de sector een must. Dit biedt kansen voor Nederlandse bedrijven die aan de sector toeleveren.  Georgische bedrijven uit de voedselverwerkingssector zijn tevens bezig met een inhaalslag om te kunnen concurreren op de Europese markt. Ze moeten aan EU-eisen voor verpakking, opslag, productie en milieu voldoen en de kwaliteit van de producten verbeteren. Nederlandse expertise op het gebied van processing equipement, verpakkingsoplossingen en machines kan hier het verschil maken. Ook de gestaag groeiende economie, het goede investeringsklimaat en de goede klimaat omstandigheden in Georgië creëren omstandigheden die  goede kansen voor Nederlandse bedrijven in de primaire en secundaire agri sector bieden.

 

DE MISSIE

Deze activiteit is een follow-up op de inkomende agro- en zuivel-/ vleesverwerkingsdelegatie van afgelopen voorjaar en valt samen met de Agro/ Food EXPO die op 20, 21 en 22 november in Tbilisi wordt gehouden. Tijdens deze missie zullen naast een bezoek aan de beurs ook verschillende lokale bedrijven actief in de agrosector bezocht worden en is er een B2B-matchmaking. Deelname aan de missie biedt u een goede gelegenheid om uw netwerk in Georgië op te zetten of uit te breiden.

Lees de aankondiging voor meer informatie over deze handelsmissie, het programma en de kosten. U kunt zich middels onderstaande link aanmelden:
Aanmeldingsformulier

 

CONTACT EN VRAGEN

Bekijk voor vragen of meer informatie de aankondiging of neem contact op met de projectleider Joost van Dam of telefonisch via 033 433 0131.