1 maart 2017

18 t/m 21 april: Handelsmissie Senegal

Bent u een ondernemer en heeft u interesse in de Senegalese markt? Ga dan mee met een uitgaande missie naar Senegal. De missie staat open voor partijen uit alle sectoren, maar heeft een focus op de sectoren landbouw, maritiem, energie en toerisme.

De Nederlandse Export Combinatie (NEC) en de Netherlands African Business Council (NABC) organiseren deze missie in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse Ambassade te Dakar.

Senegal is het meest stabiele land in de West Afrikaanse regio. Jaarlijks vertoont Senegal een significante economische groei die in 2015 6,5% betrof. De Senegalese overheid heeft duidelijk ingezet op publiek-private samenwerking en investeringen van de private sector, zowel van lokale als internationale bedrijven. Door de Nederlandse Ambassade in Dakar zijn er veel kansen gesignaleerd voor o.a. de landbouw-, maritiem-, energie– en toerismesector.

Vragen/ interesse?
Bekijk voor alle uitgebreide informatie de aankondiging. Voor vragen over deze handelsmissie kunt u contact opnemen met Merit Temmink of via 033-433 0131.

Aanmelden?
Via de website van het RVO kunt u zich aanmelden.