2 augustus 2018

18 oktober: Dutch Design Lounge Biënnale Interieur Kortrijk

Podium aan Nederlandse designers Unieke profilering van Dutch Design!

De creatieve sector behoort tot de topsectoren waarin Nederland zich internationaal onderscheidt. Om deze reden maken de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in België en de NEC zich hard om Dutch Design onder de aandacht te brengen in België. De Holland Lounge op de Biënnale Interieur Kortrijk biedt de kans om Dutch Design te profileren en het netwerk uit te breiden binnen de Belgische en internationale creatieve sector.

LOCATIE EN OPENING

De Dutch Design Lounge is te vinden op stand L09 in hal 4. Deze wordt geopend door de op donderdagochtend 18 oktober om 10.00 uur tijdens de start van de Biënnale Interieur 2018 te Kortrijk.

 

DEELNEMERS DUTCH DESIGN LOUNGE
De Dutch Design Lounge biedt dit jaar een podium voor 10 Nederlandse inzendingen binnen het thema upcycling en functional redesign. De deelnemende exposanten hebben vooruitstrevende ideeën en ontwerpen op het gebied van hergebruik van materialen en het verminderen van reststromen / afvalstromen. Gezien circulaire economie steeds belangrijker wordt in onze samenleving, hecht de Nederlandse overheid veel waarde aan (creatieve) initiatieven die hierop aansluiten. Uit de 21 inzendingen zijn de volgende 10 deelnemers geselecteerd voor deelname aan de Dutch Design Lounge op de Biënnale Interieur Kortrijk:

Fabrique Publique
Flextrash
Minestone Seats
NYVIDD
Pour products
Planq products
Roland Pieter Smit concepts & products
Studio Hamerhaai
Studio Mixtura
TWO-O

 

Bekijk in de Press release Dutch Design Lounge te Kortrijk meer informatie over de deelnemers en hun product.

MEER WETEN?
Bekijk voor meer informatie de Aankondiging Biënnale Interieur Kortrijk of neem contact op met de Projectmanager(s) Joost van Dam of Wendy Bakker of via 033 433 0131.