5 mei 2017

18 t/m 31 mei: Inventariserend bezoek Jordaanse vertegenwoordiger

Ter voorbereiding op een mogelijke uitgaande missie naar Jordanië

De Nederlandse Ambassade in Amman, Jordanië heeft kansen gesignaleerd in de sectoren chemie (cosmetica en plastics), elektronica & engineering en houten meubels. Eind mei komt een Jordaanse vertegenwoordiger de kansen in deze markt toelichten en kunt u uw kansen in de markt met hem bespreken. Dit biedt u een goede kans om de mogelijkheden in deze interessante markt te inventariseren.

De inventariserende gesprekken zullen plaatsvinden bij geïnteresseerde branche verengingen en bedrijven op locatie, worden in de Engelse taal gevoerd en duren ca. 1 uur. De Nederlandse Export Combinatie (NEC) organiseert de gesprekken in opdracht van de Rijks-dienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en de Nederlandse Ambassade te Amman.

Indien er voldoende interesse bij de Nederlandse bedrijven aanwezig is, dan zal later dit jaar een uitgaande missie naar Jordanië georganiseerd worden om met voor u interessante Jordaanse partijen te spreken. Een aantal Jordaanse partijen met interesse in import/export zijn reeds geselecteerd en de profielen daarvan zijn beschikbaar. U kunt deze vinden in de bijlage of aanvragen via info@nec.nl

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden voor een gesprek met de Jordaanse vertegenwoordiger via: Wendy Bakker of Sylvia van der Horst of via 033 433 0131.
Bekijk voor meer informatie hieronder de profielen:
Profiles Jordan companies – Chemicals – Printing and Signing

Profiles Jordan companies – Chemicals

Profiles Jordan companies – Cosmetics

Profiles Jordan companies – Packaging

Profiles Jordan companies – Plastics

Profiles Jordan companies – Electronics & Engineering

Profiles Jordan companies – Furniture & Design

Programma:
–  18 en 19 mei:          Afspraken met brancheorganisaties en -verenigingen
–  22 t/m 26 mei:        Afspraken met bedrijven en investeerders
–  30 en 31 mei:         Vervolgafspraken met bedrijven en investeerders

Voor vragen of verdere informatie kunt u ook contact met bovenstaande contactpersonen of bekijk de website van het RVO of de aankondiging.