13 december 2018

15 mei: Holland Paviljoen Caspian Agro Azerbeidzjan

Wilt u uw export starten of uitbreiden naar Azerbeidzjan en de Kaukasus regio? Neem dan deel aan het Holland Paviljoen tijdens de Caspian Agro in Baku, Azerbeidzjan!


WAAROM AZERBEIDZJAN
Caspian Agro is een vooraanstaande regionale beurs voor producenten van agrarische producten en levensmiddelen. Het is een van de meest populaire en best te boek staande beurzen in de regio en is opgestart met het doel om de duurzame landbouw, de implementatie van vooruitstrevende technologieën in de agro-industriële industrie in de Republiek van Azerbeidzjan en het uitwisselen van de beste methodes, het versterken van zakelijke kansen voor beide landen. Deze beurs biedt exposanten de ideale gelegenheid om in contact te komen met andere exposanten en bezoekers. Bezoekers aan deze beurs zijn onder andere im- en exporteurs, boeren, distributeurs en vertegenwoordigers van groot- en kleinhandels.

Bekijk voor meer informatie de aankondiging of neem bij vragen contact op met Joost van Dam of via 033 433 0131

 

DEELNAMEKOSTEN

De kosten voor deelname aan het Holland Paviljoen bedragen per bedrijf EUR 3875,- (ongeveer 6m2). Dit is inclusief de standruimte, stand opbouw en naam en visuals per bedrijf, flyer met alle deelnemers aan het Holland Paviljoen, catering, een netwerkreceptie en meer (zie voor verdere kosten de aankondiging).
Voor het paviljoen is het onder voorwaarden mogelijke een voucher ter waarde van 50% van de deelnemerskosten (met een maximum van €1.500,-) te gebruiken die verstrekt wordt door RVO. Neem voor meer informatie hierover contact op met Marieke Kock

 

Meld je NU aan!

Aanmeldingsformulier

Algemene voorwaarden NEC – CaspianAgro Azerbeidzjan 2019

Op dit moment zijn er al 5 deelnemende bedrijven aan het Holland Paviljoen. Er is ruimte voor maximaal 10 deelnemende bedrijven. Hierbij geldt: „First come, first serve.“