4 november 2020

14-15 april ’21: Trendtour Berlijn

 NEC, Export Partner en Eric Aerts van Berlin Concept Partners nemen u mee in de concept writings en trends van verschillende merken en producten in de schappen van de grootste retailers in Duitsland. Tijdens een 2-daags bezoek aan Berlijn gaan we in gesprek met o.a. de SCHWARZ GRUPPE (Lidl, Kaufland), de KADEWE en NETTO en brengen we een bezoek aan de FOOD TECH CAMPUS van EDEKA, ORIGINAL UNVERPACKT, BIKINI BERLIN en een mogelijke receptie op de Nederlandse ambassade in Berlijn.

Onze host in Berlijn is Eric Aerts, eigenaar van Berlin Concept Partners. Eric ontwikkelde het succesvolle Swirl’s Ice Cream concept in 1994. Na de overname door Unilever in 2000, opende hij met zijn team ruim 600 shops en heeft hij als Global Retail Director gewerkt aan projecten voor Magnum, Bertolli, Ben&Jerry’s en Unox.

WAAR EN WANNEER
Centrum Berlijn – op 14 en 15 april 2021

-> Aanmelden vóór 1 mei! <-

DEELNAME 
€747,50 p.p. All-in bij verzilvering van uw RVO missievoucher. Anders slechts €1495,- p.p. All-in. Inbegrepen bij deze trip: reis (retour), comfortabel en centraal gelegen hotel in Berlijn, collectief ontbijt, collectief diner & consumptie(s) en collectief lokaal transport.

Voor het aanmeldformulier + algemene voorwaarden bent u bij Arjan van den Berg (NEC) in goede handen. Hij helpt u graag op weg!
Arjan van den Berg
arjan@nec.nl
033-433 0131

In samenwerking met: