22 januari 2019

12 t/m 15 maart: Inkomende missie Georgië

Deze missie is gericht op kennis en technologieën, machines en apparatuur voor de primaire agrarische sector (ook opslag en koeling) als ook het gebruik van pesticiden. Daarnaast ook het sorteren, schoonmaken, verpakken en verwerken van (agro) voedingsmiddelen. Een delegatie bestaande uit 15 managers van Agroservice komt naar Nederland op zoek naar kennis, leveranciers, partners etc.
De missie wordt georganiseerd in opdracht van en in samenwerking met het RVO en de Nederlandse ambassade.

De delegatie zoekt leveranciers/partners in:

  • Greenhouse & -technologies
  • Pesticiden
  • Agro kennis & technologieën
  • (Gereviseerde) machines & apparatuur voor de primaire agrarische sector
  • Systemen voor opslag & koeling
  • Processing van agio-voedingsmiddelen & diervoeding

Voor o.a. aardappelen, groentes en fruit

Bekijk voor meer informatie over de delegatie en de sectoren + profielen de aankondiging.


Wie is Agroservice?

Agroservice is een non-profit organisatie bestaande uit ongeveer 38 vestigingen in Georgië. Agroservice ondersteunt Georgische agrarische bedrijven met advies en technologie. Zij bieden Nederlandse bedrijven een promotie en verkoopkanaal richting deze markt; niet alleen via contacten met de leden van de Agroservice organisatie maar ook met andere boerenbedrijven en organisaties in Georgië.
Lees meer op de website van Agroservice.

 

Wanneer kan ik de delegatie uit Georgië ontmoeten?

Momenteel zijn wij druk met het voorbereiden van een programma voor de delegatie. Mocht u de delegatie willen ontvangen? bekijk hier de profielenlijst van de managers.

Middels het aanmeldformulier kunt u aangeven waar en wanneer u in contact wil komen met de delegatie. Het formulier mag u retour sturen naar Sabrina Pauwels van de NEC.

 

Contact of vragen?

Voor meer informatie over de missie, vragen of suggesties kunt u ook contact opnemen met Sabrina Pauwels van de Nederlandse Export Combinatie of via 033 433 0131.