7 december 2018

12 februari: Handelsmissie- en beursdeelname Oeganda

Wilt u uw export uitbreiden naar Oeganda en bent u actief in de Agro sector: zuivel, tuinbouw, pluimvee, aardappels of machines? Neem dan deel aan de missie en beurs Harvest Money EXPO!

12 t/m 18 februari 2019


AGRO SECTOR OEGANDA
In Oeganda is meer dan 70% van de huishoudens afhankelijk van landbouw. Door de snel groeiende agrarische sector in Oeganda (en de rest van Oost Afrika) is de vraag naar technologie en knowhow in de sectoren zuivel, tuinbouw pluimvee, aardappelen en machines flink toegenomen. Nederland heeft op dit gebied een goede reputatie (India en China raken steeds meer uit de gratie). In 2015 is een scan van de markt voor landbouwmachines in Oeganda samengesteld, zie Agri-Machinery Scan Uganda. In 2016 is er tevens een scan van de agribusiness in Oeganda samengesteld, zie The Agribusiness Market Scan. Hierin zijn de meeste kansen te vinden.

Deze missie geeft verdere opvolging aan de kansen gesignaleerd in de beide marktscans.

 

BEURS
Op de beurs zal een Holland Lounge worden geplaatst, waar de missiedeelnemers zich kunnen presenteren en waar matchmaking wordt georganiseerd. Ook kunnen presentaties of workshops worden gegeven. Op 15 en 16 februari zullen er bedrijfsbezoeken/fieldvisits plaatsvinden met partijen/bedrijven die op basis van uw intake profiel worden geselecteerd.

Voorafgaand aan de missie zal er een deelnemersbijeenkomst plaatsvinden.

Deelname aan de missie biedt u een goede gelegenheid om zaken te doen en uw netwerk in Oeganda op te zetten of uit te breiden.

Meer weten of de beurs, de missie, het programma en de deelname kosten? lees dan de gehele aankondiging

 

DEELNEMEN
Meld u aan via de website het RVO!
Deelname is op basis van first come first serve en het maximaal aantal deelnemers voor deze activiteit is 15. Deadline voor aanmelding is 5 jan‘19.