2 oktober 2018

10 juni: Handelsmissie Shanghai & Xiamen

Denkt u aan uitbreiding naar de Chinese regio? Neem dan deel aan de handelsmissie naar China:

De Nederlandse Export Combinatie en FAREA organiseren van 10 t/m 16 juni 2019 deze reis naar China waarbij de wereldsteden Shanghai en Xiamen worden bezocht. De missie zal een focus hebben op de sector food & food ingredients.


Tijdens deze missie kunt u zelf de kansen op de Chinese markt verkennen, individuele gesprekken voeren met potentiële klanten en een op een in contact komen met beslissingsmakers.

PROGRAMMA
Voorafgaand aan deze missie zal een kick-off meeting plaatsvinden waar het volledige programma bekend zal worden gemaakt. Tijdens de missie zal matchmaking met potentiële businesspartners plaatsvinden, opgezet aan de hand van uw intake. Daarnaast zal het programma bestaan uit bedrijfsbezoeken in de sector, storechecks, individuele afspraken, een netwerkreceptie en een seminar.

Bekijk de aankondiging voor meer informatie over de 3 sectoren, het programma en deelnamekosten.

 

DEELNEMEN?
Voor deze matchmakingreis is het wellicht mogelijk een missievoucher ter waarde van max. €1.500,- te gebruiken die verstrekt wordt door de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Neem voor meer informatie over de missievouchers contact met ons op via 033 433 0131 of met Marieke Kock

 

Wilt u uw kansen verkennen? meld u dan nu aan!

Aanmeldingsformulier

Algemene voorwaarden NEC – China Juni 2019